Σε καραντίνα έχουν μπει όλοι οι “κάτοικοι” στο Διαφάνι, στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο κορονοϊός πάγωσε τα γυρίσματα όλων των ελληνικών σειρών και των περισσότερων εκπομπών. Για την αποφυγή ενδεχόμενης εξάπλωσης του ιού στα στούντιο όπου γυρίζεται η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, το Διαφάνι εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους.

Μέχρι νεοτέρας, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τις Άγριες Μέλισσες σε επανάληψη. Υπάρχει στοκ μονταρισμένων επεισοδίων, το οποίο όμως, δεν έχει νόημα να προβληθεί αυτή την περίοδο, καθώς βιώνουμε στη χώρα πρωτόγνωρες καταστάσεις. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, ουδείς γνωρίζει για την ώρα τι θα γίνει με το δημοφιλές σίριαλ. Προέχει η υγεία όλων και όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη της επιδημίας.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο “παππάς” του χωριού, μαζί με την Μαρία Κίτσου και την Δανάη Μιχαλάκη που φορούσαν μάσκες, έγραψε:

“Από Δευτέρα 16/3 καθημερινά 22:15 δίπλα επεισόδια σε επανάληψη μέχρι νεωτέρας…
Τα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” παύουν μέχρι νεοτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, περνούμε τα μέτρα μας, βάζουμε την μάσκα μας, τα γαντάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις”.