Ο Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον νίκησαν τον κορωνοϊό, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας, το διάσημο ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που βρισκόταν σε καραντίνα.

Πρώτος πήρε εξιτήριο ο Τομ Χανκς, για να ακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα η Ρίτα Γουίλσον.

Ο Τομ Χανκς βρισκόταν για γυρίσματα στη Χρυσή Ακτή, κοντά στο Μπρισμπέιν, στην Αυστραλία, για τις ανάγκες της βιογραφικής ταινίας για τον βασιλιά της Ροκ, Έλβις Πρίσλεϊ, όταν ο ίδιος και η σύζυγός του, εμφάνισαν συμπτώματα του κορωνοϊού, στον οποίο αμφότεροι βρέθηκαν θετικοί.

Η συνομήλικη 63χρονη σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, τραγουδίστρια και συνθέτρια, είχε δώσει παραστάσεις στο Σίδνεϊ και στο Μπρισμπέιν, πριν η ίδια και ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ νοσήσουν.

Το διάσημο ζευγάρι δημοσιοποίησε αμέσως το γεγονός ότι μολύνθηκαν από τον νέο κορωνοϊό, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Στην Αυστραλία έχουν εντοπιστεί σχεδόν 400 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους πέντε.

Ο Τομ Χανκς πιστεύεται πως έχει επιστρέψει στο ρετιρέ που διέμενε στο Μπρισμπέιν πριν εντοπιστεί με τη σύζυγό του με κορωνοϊό, καθώς θα συνεχίσει τα γυρίσματα της ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ, όπου υποδύεται τον μάνατζερ του «βασιλιά», Τομ Πάρκερ.