Δευτέρα 16/03/20

Ενώ όλοι ανησυχούν για το τι μπορεί να της έχει συμβεί, η Τζουλιάνα εξακολουθεί να βρίσκεται «φυλακισμένη» στο σπίτι αυτού του παράξενου άντρα, του «Σωτήρη» που τη φωνάζει «Μαρία» και της φέρεται σα να είναι κόρη του, μέχρι που φτάνει και στο σημείο να τη βάλει να γιορτάσει τα γενέθλιά της, προκαλώντας τη θυμωμένη αντίδραση της μικρής, που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.Ο Άκης, έξαλλος για τις 500.000 ευρώ που μεταφέρθηκαν από τον λογαριασμό της Ηλιάνας, την πιέζει να του πει τι τα έκανε.

Η Ηλιάνα, αρνείται να πει τι έκανε τα χρήματα, ενώ ο Δημήτρης εξακολουθεί να παριστάνει τον ανίδεο. Ο Μιχαήλ με τον Μιλτιάδη, προσπαθούν να συνεργαστούν με τη Ρωξάνη και με έκπληξη αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά μ΄ αυτήν κι ότι έχει περίεργες αντιδράσεις.Η Ιφιγένεια και ο Σπύρος, χαρούμενοι που τα βρήκανε και είναι πάλι μαζί, προσπαθούν να παρασύρουν στον ενθουσιασμό τους και τους άλλους, αλλά η ατμόσφαιρα είναι βαριά εξαιτίας της εξαφάνισης της Τζουλιάνας. Η Στέλλα αποφασίζει να εκδικηθεί τον Έκτορα, και δίνει στον Σίμο της είδηση της συγκατοίκησής του με την Αλίκη.

Η Ρωξάνη λέει στον Μιχαήλ πως τα χάπια που παίρνει είναι αγχολυτικά αλλά εκείνος δεν πείθεται. Παίρνει κρυφά δύο από το μπουκαλάκι και τα δίνει στην Εύα για ανάλυση. Η Τζουλιάνα συνεχίζει να αντιδρά στις απαιτήσεις του Σωτήρη κι αρνείται να φάει, ενώ η Ναυσικά αγωνιά κάθε μέρα και πιο πολύ για την εξαφάνισή της.

Ο Νικηφόρος απαιτεί από την Εύα να αφήσει τη δουλειά της στο εργαστήριο γιατί τα συμφέροντά τους είναι αντικρουόμενα, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ.Η Ηλιάνα εξηγεί στον Άκη πως τα λεφτά που λείπουν από τον λογαριασμό της μεταφέρθηκαν σε ένα παιδί που βρίσκεται σε ίδρυμα, την Μυρτώ Γιαβάση. Η Αλίκη προσπαθεί να βρει δουλειά πίσω από την πλάτη του Έκτορα ενώ η Σμαράγδα συγκρούεται με τη Στέλλα για την ανώνυμη καταγγελία που έκανε εις βάρος της Αλίκης. Ο Λουκάς συνειδητοποιεί πως ο Παύλος δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Τρίτη 17/03/20

Ο Μιχαήλ με τον Μιλτιάδη μαθαίνουν ότι ο Έκτορας φιλοξενεί την Αλίκη σπίτι του κι αποφασίζουν να του κάνουν μια κουβέντα χωρίς όμως να καταφέρνουν να τον μεταπείσουν. Σταθερή στις απόψεις της είναι κι η Εύα, που αρνείται να αφήσει τη δουλειά στο εργαστήριο της Ναυσικάς κι εξηγεί στον Νικηφόρο πως αν επιμείνει, το μόνο που τους μένει είναι να χωρίσουν.

Η Ναυσικά βυθίζεται στις μαύρες σκέψεις κι αναρωτιέται για την τύχη της Τζουλιάνας, ενώ η μικρή αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του Σωτήρη για να πάει με τα νερά του για να καταφέρει να το σκάσει. Ο Σίμος υποψιάζεται πως ο Παύλος πλησιάζει τον Λουκά για να πάρει καλύτερους βαθμούς και του το λέει. Ο Αλέκος ανακαλύπτει το καταπίστευμα που έκανε η Ηλιάνα στη Μυρτώ Γιαβάση κι αρχίζει να το ερευνά.

Με την αποκάλυψη του Μιλτιάδη για το κρυφό ταξίδι της στο Λονδίνο, η Ρωξάνη φαίνεται όλο και πιο ύποπτη στα μάτια του Μιχαήλ και όχι μόνο. Στο μεταξύ ο Αλέκος, συνεχίζει την έρευνά του για την κοκκινομάλλα γυναίκα που επηρεάζει την Ηλιάνα και φτάνει σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα που «δείχνουν» τον Δημήτρη και αποφασίζει να του ανοίξει τα χαρτιά του!

Όσο η Τζουλιάνα παραμένει «φυλακισμένη» στο σπίτι του άντρα που της φέρεται σα να είναι κόρη του, η Ναυσικά κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία και οι προσπάθειες όλης της οικογένειας να την κάνουν να ξεχαστεί, πέφτουν στο κενό. Κι ενώ η Βίκυ ξεκαθαρίζει στην Ηλιάνα ότι δεν θα «επικοινωνήσει» ποτέ ξανά με την Αριάδνη, παράλληλα συνεχίζουν με τον Φοίβο, την προετοιμασία του φονικού σχεδίου τους.

Ένα τηλεφώνημα από το σχολείο της Ολυμπίας, που πληροφορούν την Εύα ότι η κόρη της δεν έχει πάει στο σχολείο, επιβεβαιώνει τους φόβους της Εύας ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την Ολυμπία είναι σοβαρό και πρέπει να λυθεί άμεσα. Ο Αλέκος τετ-α-τετ με τον Δημήτρη, του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πλέον τα πάντα, για το βρώμικο σχέδιό του εναντίον της Ηλιάνας!

Τετάρτη 18/03/20

Ο Αλέκος κρατάει τον Δημήτρη με στοιχεία και πλέον γίνεται αυτός ο αρχηγός του παιχνιδιού, αφήνοντας τον γιο του Άκη εμβρόντητο και κάνοντας ένα «μεγάλο» deal μαζί του ! Η Τζουλιάνα παίζει το «παιχνίδι» του Σωτήρη και καταφέρνει σιγά -σιγά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Εύα και Σίμος γίνονται έξαλλοι με την Ολυμπία για ακόμα μια φορά και αναγκάζονται να πάρουν άλλα μέτρα!Η συμπεριφορά της Ρωξάνης συνεχίζει να είναι περίεργη λόγω των χαπιών που παίρνει και ο Μιλτιάδης με τον Μιχαήλ ανησυχούν. Η είδηση για την συγκατοίκηση Έκτορα και Αλίκης φέρνει το κόμμα σε πολύ δύσκολη θέση και ο Μιχαήλ με τον Μιλτιάδη του κάνουν μία τελευταία σκληρή κουβέντα.

Ο Έκτορας χωρίς να το σκεφτεί, υποβάλει την παραίτηση του και λέει ότι δεν πρόκειται να διώξει την Αλίκη από το σπίτι του.Ο Αλέκος αναλύει εμπεριστατωμένα τη σκέψη του και όλα δείχνουν πως ο Άκης έχει πεισθεί για να ανοίξει τηλεοπτικό σταθμό μαζί του! Ο Σπύρος γυρνάει στο σπίτι και βρίσκει την Ιφιγένεια στο διαμέρισμά τους αγκαλιά με δυο κατσικάκια να τα ταΐζει γάλα με μπιμπερό, προκειμένου να τα σώσει από τη σούβλα του Πάσχα που έρχεται!Η Ιφιγένεια πείθει τον Σπύρο να κρατήσουν τα δύο κατσικάκια στο σπίτι μέχρι να περάσει το Πάσχα.

Παράλληλα επισκέπτονται την έκταση στην Κασσιόπη και με τις ευλογίες του Μάρκου αποφασίζουν να βάλουν μπροστά τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Η Αλίκη ανακοινώνει στον Έκτορα πως βρήκε δουλειά, γεγονός που δεν τον χαροποιεί καθόλου.Ο Οδυσσέας κι η Έρση ξεκινάνε τα μαθήματα του ανώδυνου τοκετού. Η Αποστολία προσπαθεί να λογικέψει την Ηλιάνα και την συμβουλεύει να σταματήσει να ασχολείται με το θέμα της μετενσάρκωσης.

Η Εύα ξεκαθαρίζει στον Μάρκο πως δεν πρόκειται να αφήσει τη δουλειά της κι εκείνος αναγκάζεται να υποχωρήσει. Η Ναυσικά περνάει δύσκολες ώρες, ενώ η Τζουλιάνα ψάχνει τρόπο να το σκάσει από το σπίτι του Σωτήρη.Η Εύα ανακαλύπτει πως τα χάπια της Ρωξάνης περιλαμβάνουν ναρκωτικές ουσίες και την απειλεί να τα κόψει αμέσως! Η Σμαράγδα, πίσω από την πλάτη του Σίμου, επισκέπτεται και πάλι τη λέσχη. Ο Οδυσσέας κι η Έρση κοιμούνται ατάραχοι, όταν μέσα στο ατελιέ ξεσπάει φωτιά.

Πέμπτη 19/03/20

Ο Οδυσσέας κι η Έρση σώζονται στο παρά ένα από το φλεγόμενο ατελιέ, με την Έρση να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Όλοι οι πίνακες του Οδυσσέα καίγονται ολοσχερώς και ο Σπύρος τους καλεί να μείνουν σπίτι του μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.Ο Οδυσσέας ειδοποιεί τον Μάρκο και τον Μιχαήλ και τους ζητάει να το κρύψουν από τη Ναυσικά που ακόμα περνάει ώρες αγωνίας με την εξαφάνιση της Τζουλιάνας.

Την ίδια ώρα η μικρή Τζουλιάνα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βγει από το σπίτι του Σωτήρη και ρίχνει ένα παράθυρο που είναι καρφωμένο.Η Ρωξάνη εξακολουθεί να αποφεύγει τον Μιχαήλ, γεγονός που τον παραξενεύει, αλλά η Εύα τον βεβαιώνει ότι τα χάπια που παίρνει είναι αγχολυτικά και τίποτα παραπάνω. Η είδηση για την πυρκαγιά στο ατελιέ δημοσιοποιείται και ο Αλέκος υποψιάζεται ότι είναι δουλειά της Ηλιάνας

Ο Αλέκος ορίζει τελεσίδικο και λέει στην Ηλιάνα πως αν ξανακάνει οτιδήποτε στον Οδυσσέα και την Έρση, θα το πει στον Άκη και θα σηκωθεί να φύγει. Στο μεταξύ ο Οδυσσέας μαζεύει τα συντρίμμια από το σπίτι του μαζί με τον Σπύρο και στεναχωριέται πάρα πολύ για τα χαμένα έργα του. Η Τζουλιάνα βρίσκει ευκαιρία και χρησιμοποιεί το κινητό του Σωτήρη για να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο!

Καταφέρνει και καλεί μία κυρία και της λέει πως ο Σωτήρης την έχει απαγάγει! Στο μεταξύ, ο Φοίβος με τη Βίκυ αρχίζουν προετοιμασίες για τη μεγάλη και μαζική επίθεση στο σκάφος του Δερβάνη, χωρίς να γνωρίζουν πως καλεσμένος στη δεξίωση θα είναι και ο πατέρας του με τη μητέρα του.

Ο Έκτορας γυρνάει στο σπίτι και από ένα γράμμα μαθαίνει πως η Αλίκη μετακόμισε γιατί ένιωθε σαν βάρος στη ζωή του.Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια φιλοξενούν τον Οδυσσέα με την Έρση μέχρι να βγάλουν άκρη με το καμένο ατελιέ. O Σωτήρης καταλαβαίνει πως η Τζουλιάνα χρησιμοποίησε το κινητό του και γίνεται έξαλλος μαζί της! Η Αποστολία, η μαγείρισσα του Αρώνη, συναντιέται κρυφά με… τη Βίκυ.