Το υπουργείο Υγείας και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχουν επιστρατεύσει γνωστούς ηθοποιούς, παρουσιαστές και αθλητές, σε μια προσπάθεια να μεταδώσουν το μήνυμα και να πείσουν τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Στο νέο σποτ για τον κορονοϊό πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: "Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ θα μείνω μέσα!".

Το βίντεο κοινοποίησε ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έγραψε το εξής μήνυμα: "Μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγειά μας".

Δείτε το βίντεο:


COVID-19: Σποτ για το «Μένουμε σπίτι» - Σύσκεψη στο Μαξίμου (vid)…

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού

«Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας - προφυλάσσουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι #μενουμε_σπιτι», αναφέρει σε μήνυμά του στα social media ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας για ακόμη μια φορά έκκληση προς τους πολίτες να συμμορφωθούν με τα μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών για τον περιορισμό εξάπλωσης της επιδημίας.

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού συνοδεύεται από το νέο σποτ του υπουργείου Υγείας, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: "Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ θα μείνω μέσα!".

Δείτε την ανάρτηση του Πρωθυπουργού: