Το ιατρικό τιμ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, για το τι πρέπει να προσέχουν και μετά από συζήτηση με το τεχνικό τιμ πάρθηκε απόφαση, πόσο καιρό θα μείνουν εκτός προπονήσεων.

Πριν αρχίσει η προπόνηση αποφασίστηκε ότι είναι ελεύθεροι μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα, οπότε και είναι το επόμενο ραντεβού στο Κορωπί. Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού Γιάννης Λεβάκος μίλησε στους παίκτες για τον κορονοϊό και το πόσο επικίνδυνος είναι, όσο και το πόσο εύκολα μεταδίδεται. Τους είπε μεταξύ άλλων, ότι «θα πρέπει αυτές τις ημέρες να μείνετε στα σπίτια σας και να αποφεύγετε τις μετακινήσεις χωρίς να υπάρχει μεγάλη ανάγκη, ενώ δεν πρέπει να φύγετε εκτός Ελλάδας, διότι είναι επικίνδυνο. Να προσέχετε».

Από την πλερά του ο Γιώργος Δώνης είπε στους παίκτες, ότι η άδεια αυτή δίνεται προκειμένου να προφυλαχθούν οι ίδιοι παίκτες και η ομάδα και ζήτησε να τηρηθούν, τα όσα τους είπε ο γιατρός. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα, αλλά μπορεί να αλλάξει αυτό , αν υπάρχει επιδείνωση με τον κορονοϊό.