Κι ενώ η διαμάχη για το αν ο κορονοϊός μπορεί να μεταδοθεί από την Θεία Κοινωνία συνεχίζεται, οι απόψεις διίστανται και μεταξύ των ανθρώπων της showbiz. Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Νίκος Αναδιώτης κατέθεσαν τις απόψεις τους στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπως αναφέρει το zappit.

“Δεν είμαι θεούσα, σε καμία περίπτωση. Όταν ήμασταν μικρά μας ξεγελούσαν ότι το κουτάλι είναι χρυσό και μπορούμε να πάμε και μετά από έναν άνθρωπο άρρωστο να πιούμε. Όλοι αυτοί που νομίζουν ότι οι αμαρτίες τους θα συγχωρεθούν και δεν μπορούν να μείνουν ακοινώνητοι για λίγο καιρό, αυτό είναι μια άλλου είδους υστερία. Θεωρώ απίστευτα υποκριτικό το να μην σταματάς να λαμβάνεις τη Θεία Κοινωνία. Τι θα πάθεις δηλαδή;”, αναρωτιέται η Ελένη Γερασιμίδου.

Ο Νίκος Αναδιώτης, ωστόσο, έχει άλλη γνώμη: “Δεν θα πάει κάποιος που δεν πήγαινε ποτέ να κοινωνήσει τώρα. Αυτοί οι άνθρωποι που πάνε και κοινωνούν, αν το κάνουν με πλήρη συνείδηση και πάνω από όλα με καθαρή πίστη, δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει ποτέ κανείς. Έχω μεταλάβει εκατοντάδες φορές και πίσω από υπέργηρους ανθρώπους”.