Δικαστικά έγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα για την υπόθεση του Harvey Weinstein, αποκαλύπτουν ότι ο ίδιος είχε εναντιωθεί στη Jennifer Aniston όταν δημοσιογράφος είχε επικοινωνήσει μαζί του το 2017, στα πλαίσια ενός ρεπορτάζ.

Ο διάσημος παραγωγός είχε γράψει σε ένα mail στις 31 Οκτωβρίου του 2017: «Η Jennifer Aniston θα έπρεπε να σκοτωθεί», απαντώντας σε ρεπόρτερ που του είχε ζητήσει να σχολιάσει το γεγονός ότι την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Η εφημερίδα National Enquirer είχε ζητήσει το 2017, σχόλιο από την τότε εκπρόσωπο του Weinstein, Hofmeister. «Η National Enquirer πρόκειται να δημοσιεύσει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η Jennifer Aniston έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Harvey Weinstein».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Aniston, τον Steven Huvane, οι ισχυρισμοί περί σεξουαλικής επίθεσης δεν ήταν αληθείς. «Ποτέ δεν έφτασε αρκετά κοντά για να την αγγίξει. Ποτέ δεν υπήρξε μόνη μαζί του. Δεν έχουμε ιδέα για το email, δεν μας εστάλη, ούτε έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για αυτό».

Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης δημοσιοποίησε την Τρίτη, περίπου 1.000 σελίδες δικαστικών εγγράφων της υπόθεσης Weinstein ενώ την σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή του, η οποία μπορεί να φτάσει και τα 29 έτη. αδηδρομία! Το είπαμε και το κάναμε! Τον ευχαριστούμε θερμά!