Η 14η Μαθηματική Ολυμπιάδα Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEMOUS 2020) πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου από 3-8 Μαρτίου 2020 και έλαβαν μέρος 61 φοιτητές από 14 Πανεπιστήμια της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε με μια ομάδα τεσσάρων (4) φοιτητών του Β΄ έτους σπουδών, τους κκ. Νικολακόπουλο Δημήτριο, Οικονόμου Βασίλειο-Νεκτάριο, Σιώκο Γεώργιο και Σταμάτη Βασίλειο και με συνοδό τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος κ. Ρόϊδο Νικόλαο και απέσπασε δύο χάλκινα μετάλλια με τους κ.κ. Νικολακόπουλο Δημήτριο και Οικονόμου Βασίλειο-Νεκτάριο.

Σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του τμήματος Μαθηματιών Χ. Κοκολογιαννάκης αναφέρει: "Συγχαίρουμε όλη την ομάδα, φοιτητές και συνοδό, για την συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα και παρά την σύντομη προετοιμασία τους, την διάκρισή τους. Ευχόμαστε σε όλους να είναι υγιείς να συνεχίσουν την προσπάθεια για πρόοδο, μόρφωση και δημιουργικότητα και να εξακολουθήσουν να τιμούν το Τμήμα μας και το Πανεπιστήμιό μας γενικότερα με παρόμοιες διακρίσεις. Οι διακρίσεις αυτές των φοιτητών μας δείχνουν την ποιότητα του έργου που επιτελείται στο Τμήμα μας και την αγάπη των φοιτητών μας για τα μαθηματικά και αποτελούν τόνο αισιοδοξίας και πνοή ελπίδας για την δημόσια εκπαίδευση.
Τέλος, ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο Πατρών και ειδικότερα τον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου, για την βοήθεια που προσέφερε για την πραγματοποίηση της συμμετοχής της ομάδας μας στην Ολυμπιάδα".