Η Μαρία Ψηλού, η Αιγιώτισσα Σταρ Ελλάς του 2017, βρήκε τον... Ψηλό της. 

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ψηλό που τυγχάνει να έχει το ίδιο επώνυμο με την αγαπημένη του και που όπως όλα δείχνουν ο έρωτας τους θα έχει την ευτυχέστερη κατάληξη. Θα γίνει ο γάμος, με την νυφούλα να είναι έγκυος! 

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το ειδύλλιο μεταξύ του γνωστού επιχειρηματία που έχει αναπτύξει σημαντική δράση σε διαφόρους τομείς στην Σαουδική Αραβία, με την καλλονή από το Αίγιο το γνωρίζαμε όλοι, τουλάχιστον όσοι έχουν πάρει μία μυρωδιά από την κοσμική ζωή της Αθήνας. 

Πρόσφατα άλλωστε οι φωτογραφίες του ζευγαριού είχαν δημοσιευτεί στην Espresso, όταν διασκέδαζε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με την Μαρία να χορεύει και να λικνίζεται αισθησιακά και τον επιχειρηματία να την λούζει στα γαρύφαλλα, παίρνοντας μάλιστα το μικρόφωνο για πάρτη της για να τραγουδήσει για τα υπέροχα πράσινα μάτια της. 

Ο έρωτας τους φαινόταν σαν τον βήχα που δεν κρύβεται.


Το ζευγάρι πλέον είναι μαζί οχτώ μήνες και πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, ενώ το πρώτο τους παιδί που περιμένει η Αιγιώτισσα καλλονή, σίγουρα θα επισφραγίσει την ευτυχία τους.

Ο γάμος τους θα είναι πολιτικός και θα γίνει το καλοκαίρι στην Αθήνα (κανονικά στο Αίγιο θα έπρεπε να γίνει Κωνσταντίνε μας), ενώ το ζευγάρι ετοιμάζεται να να μετακομίσει μόνιμα στο Ντουμπάι της Σαουδικής Αραβίας. 

Εκεί ο επιχειρηματίας θα ασχοληθεί με τις δουλειές του, ενώ η Μαρία θα λανσάρει την καμπάνια της εταιρείας του άνδρα της και σκέφτεται σοβαρά να ανοίξει εκεί δικό της οίκο μόδας που θα σχεδιάζει τα δικά της ρούχα υψηλής ραπτικής. Με λίγα λόγια το χάσαμε το... κορμί πατριώτες. Δεν πειράζει. Βίος ανθόσπαρτος και να είναι ευτυχισμένοι. 

(Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι του Γιάννη Σαρηγιάννη, η εντός είναι της Espresso).