Οι αντιδράσεις, πλέον, για τον κοροναϊό είναι μεγάλες στο χώρο του ποδοσφαίρου και ο πρόεδρος της Χετάφε ήρθε να ρίξει τη… βόμβα πριν από λίγες ώρες και να ανακοινώσει πως η ομάδα του δεν πρόκειται να ταξιδέψει στο Μιλάνο για τον αγώνα του Europa League με την Ίντερ, ακόμα και αν αυτό θα σημάνει τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το Μιλάνο και γενικότερα η Ιταλία έχουν τα περισσότερα κρούσματα του κοροναϊού, οι Ισπανοί φοβούνται να ταξιδέψουν εκεί (όπως και ο μπασκετικός Ολυμπιακός που παίζει με την Αρμάνι) και ο Άνχελ Τόρες με δηλώσεις του στην εκπομπή el Transistor του ραδιοφωνικού σταθμού Onda Xero ξεκαθάρισε πως δε θα θέσει σε κίνδυνο την υγεία παικτών, προπονητών και μελών της αποστολής.

Κάλεσε την UEFA να βρει εναλλακτική λύση, αναβάλλοντας το παιχνίδι ή μεταφέροντάς το σε άλλη πόλη, χαρακτήρισε το Μιλάνο ως επίκεντρο του κοροναϊού και ξεκαθάρισε ότι, αν πρέπει να αποκλειστεί η ομάδα του, θα το κάνει, αφού πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άνχελ Τόρες:

«Ζητήσαμε από την UEFA να ψάξει μια εναλλακτική και να μην παίξουμε στο Μιλάνο. Δεν θέλουμε να μεταφερθούμε στο επίκεντρο του κοροναϊού. Ζητήσαμε από την ισπανική ομοσπονδία να απαιτήσει την αναβολή. Εάν πρέπει να αποκλειστούμε, θα αποκλειστούμε. Δεν θα ρισκάρω για κανένα λόγο. Εάν πρέπει να γίνει έτσι, θα γίνει έτσι».