Το ΚάΠα Φροντιστήριο για πολλά χρόνια υπηρετεί τη Φροντιστηριακή Εκπαίδευση στην Πάτρα με συνέπεια και σεβασμό.

Σε αυτές τις απρόβλεπτες στιγμές που περνά η χώρα και ειδικά η περιοχή μας, λόγω του κορονοϊού, το ΚάΠα Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης δηλώνει παρών και βρίσκεται δίπλα στους μαθητές, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια. 

Σέβεται τη δημόσια υγεία και αναστέλλει τη λειτουργία του μέχρι και 18 Μαρτίου σύμφωνα με τις εντολές του υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα όμως αφουγκράζεται και το άγχος των μαθητών και των οικογενειών τους για το εκπαιδευτικό τους μέλλον.

Με μοναδικό στόχο την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών ξεκίνησε μαθήματα εξ αποστάσεως, με χρήση εκπαιδευτικής πλατφόρμας τηλεκατάρτισης.

Το elearning ΚάΠα ΦΜΕ, εκτελεί αυτούσιο το καθημερινό πρόγραμμα της εκπαίδευσης των μαθητών. Τα μαθήματα γίνονται μέσω του διαδικτύου με τις δυνατότητες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες.

Μοναδική αλλαγή!!! Η αίθουσα του φροντιστηρίου αντικαθίσταται από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του μαθητή στο σπίτι του, με τους ίδιους συμμαθητές και καθηγητές.

Γιατί στο ΚάΠα Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης... η επιτυχία των μαθητών σε υψηλόβαθμες σχολές, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση!