Το φετινό ArtWalk, το πέμπτο κατά σειρά, φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε απήχηση και δημιουργίες όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Το 5ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 έρχεται ακόμη πιο δυναμικό, πιο ανατρεπτικό, πιο δημιουργικό από ποτέ.

Από τον Μάιο μέχρι και τα μέσα του Ιουλίου του 2020, θα μας μεταφέρει και θα μας εξοικειώσει με τον καλλιτεχνικό κόσμο της τέχνης του δρόμου και των τοιχογραφιών (murals).

Η Art in Progress, που τα τελευταία χρόνια στηρίζει το πολύπλευρο έργο της στην κοινωνία των πολιτών και σε ευαισθητοποιημένους φιλότεχνους πολίτες, χρειάζεται τη βοήθειά σου!

Κατά τη διάρκεια του ArtWalk η ομάδα της διοργάνωσης ψάχνει για δυναμικά άτομα, γεμάτα δημιουργικότητα, φαντασία, νέες ιδέες και πίστη στο όραμά της.

Όσοι επιθυμούν να ανατρέψουν, έστω και λίγο, την καθημερινότητα της πόλης, σε εθελοντική βάση, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ από τις 7 Μαρτίου μέχρι τις 7 Απριλίου.

Το ArtWalk, με πρωτοφανή τρόπο για τα δεδομένα της Ελλάδας, κινητοποίησε και κινητοποιεί ενεργά τους πολίτες δημιουργώντας ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ευφορίας για την μελλοντική εικόνα της πόλης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Απασχόλησε τον τοπικό, τον εθνικό και τον διεθνή τύπο με περισσότερα από 265 άρθρα, ενώ η ανταπόκριση στα social media της Art in Progress και του ArtWalk, ξεπέρασε τις 1.300.000 επισκέψεις, καθώς και βίντεο της διοργάνωσης έχουν ξεπεράσει τις 35.000.000 προβολές παγκοσμίως.

Έτσι, η Art in Progress απέδειξε ουσιαστικά ότι οι σύγχρονες εικαστικές παρεμβάσεις στον δημόσιο αστικό ιστό της πόλης μπορούν να καθιερώσουν διεθνώς την Πάτρα ως πόλο έλξης πολιτισμικού τουρισμού μέσω της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της εξωστρέφειας.

Στο πλαίσιο του ArtWalk 5, η Art in Progress, προσκαλεί διάσημους street artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να δημιουργήσουν τοιχογραφίες (murals) σε στοχευμένα σημεία της πόλης!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας, επικοινωνήστε

μέσω e-mail στο [email protected] ή

μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή

μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival) ή

μέσω του site.

Η Art in Progress σας καλωσορίζει με περισσότερη θετική ενέργεια και δημιουργική διάθεση από ποτέ!