NEWS | 2: Ειδήσεις - 19: Αθλητισμός

Πετρούνιας για Μιλλούση: "Αν δεν ήταν η Βασιλική δεν θα ήμουν εδώ"

Tue, 10 Mar 2020 01:54:00 +0200 01:54 Patras Events logo

Όσα δήλωσε

«Αν δεν υπήρχε η Βασιλική, δεν θα υπήρχα πουθενά. Το λέω και το εννοώ. Δεν είναι υπερβολή. Έχω περάσει από πολύ δύσκολα μονοπάτια, που, αν δεν ήταν η Βασιλική, δεν θα ήμουν εδώ. Πολύ πριν από το χειρουργείο, όχι μόνο τώρα» τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας για την Βασιλική Μιλλούση. Πρόκειται άλλωστε για το πιο λαμπερό ζευγάρι του αθλητισμού.

«Δεν έχω να πω πολλά για τη μικρή, μόνο ότι είναι πολύ καλό μωρό. Είμαστε δύο ευτυχισμένοι γονείς και είναι ένα θαύμα αυτό που ζούμε» τόνισε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ.

«Σίγουρα κάποια στιγμή θα θέλαμε να κάνουμε κι ένα δεύτερο παιδί» συμπλήρωσε.

«Η αυτοπεποίθηση μου είναι ξανά στο 1000%, όπως ήταν πριν χειρουργηθώ. Δεν νιώθω απλά ότι θα τα καταφέρω. Νιώθω ότι έχω φτάσει ήδη στο Τόκιο κι έχω κερδίσει κιόλας».

«Αν δεν υπήρχε η Βασιλική, δεν θα υπήρχα πουθενά. Το λέω και το εννοώ. Δεν είναι υπερβολή. Έχω περάσει από πολύ δύσκολα μονοπάτια, που, αν δεν ήταν η Βασιλική, δεν θα ήμουν εδώ. Πολύ πριν από το χειρουργείο, όχι μόνο τώρα» τόνισε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΡΧΗ

loader