Οι συντελεστές του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» προχωρούν σε μερική ενίσχυση του καστ, εντάσσοντας τρία νέα πρόσωπα, τα οποία θα φέρουν τα πάνω κάτω στα προσεχή επεισόδια.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου. Για αυτόν τον λόγο τους έχουν δώσει το ελεύθερο όποτε και αν κρίνουν απαραίτητο να εντάσσουν νέα πρόσωπα στο καστ, τονώνοντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι συντελεστές του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις» προχωρούν σε μερική ανανέωση του καστ, εντάσσοντας τρία νέα πρόσωπα: τον Πέτρο Λαγούτη, τον Γιώργη Βασιλόπουλο και την Πανίτσα Χατζηαράπη, οι οποίοι θα εμφανιστούν τηλεοπτικά στα επεισόδια που θα προβληθούν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το Μy tv, ο Πέτρος Λαγούτης πρόκειται να υποδυθεί έναν μυστηριώδη άντρα, τον Σωτήρη, ο οποίος θα αναστατώσει τη ζωή μίας εκ των πρωταγωνιστριών και, μάλιστα, θα κινείται με δόλιο τρόπο γύρω της. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Ναυσικά (Πέμη Ζούνη).

Όλα αρχίζουν όταν η Τζουλιάνα, ούσα απελπισμένη που δεν μπορεί να είναι με τη Ναυσικά, το σκάει για να πάει να τη βρει. Σύντομα, το μικρό κορίτσι ζητάει τη βοήθεια ενός περαστικού, ο οποίος την πείθει ότι θα την πάει στη γυναίκα, αλλά εκείνος την απάγει. Στη συνέχεια, τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, αφού ο Σωτήρης αρχίζει να φωνάζει το κορίτσι «Μαρία» και να του φέρεται σαν να είναι κόρη του. Ποιο είναι το σχέδιο του εις βάρος του κοριτσιού και κατ' επέκταση της Ναυσικάς;

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο Γιώργης Βασιλόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον Παύλο, και εισβάλλει με τον τρόπο του στην καθημερινότητα του Λουκά (Νικόλας Στραβοπόδης). Ο τελευταίος γνωρίζει τον Παύλο και του ζητάει να βγουν για ποτό, για να γνωριστούν και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Έκτοτε οι δυο τους μπλέκουν σε μία περιπέτεια άλλοτε με κωμικές και άλλοτε με όχι και τόσο ανάλαφρες στιγμές.

Τέλος, η Πανίτσα Χατζηαράπη θα υποδυθεί την Αντριάνα, η οποία είναι μια ιδιόρρυθμη προσωπικότητα και εργάζεται ως φροντιστής σκύλων του ομοφυλόφιλου ζευγαριού, των Πετροσιάν. Σύντομα, η γυναίκα γνωρίζεται με τον Μάρκο και του δείχνει τον ενθουσιασμό της χωρίς καμία ντροπή...