Σε πρωινή του έξοδο συνελήφθη ο Σωτήρης Κοντιζάς από την κάμερα του Happy Day και μίλησε, μέσα σε όλα, για τις εξελίξεις στο MasterChef! “Όσο καλός σεφ κι αν είσαι, ο πάγκος του MasterChef αυτά τα 40 λεπτά σε θέλει μεθοδικός” δήλωσε ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής, όπως αναφέρει το zappit.

“Τα τρία τελευταία χρόνια περνάω τα γενέθλια μου με την άλλη μου οικογένεια, την οικογένεια του MasterChef” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς. “Τα παιδιά μου ακολουθούν λίγο τα βήματα μου, ανακατεύουν κατσαρόλες μικρές… Παιδιά είναι παίζουν”!

“Τα γυρίσματα είναι πολύωρα αλλά περνάμε πολύ καλά! Γενικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο τα παιδιά φέτος οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για 4αδα, 5αδα. Το μαθαίνουμε και εμείς καθώς γίνεται” ανέφερε, επίσης, ο κριτής του MasterChef προδίδοντας με χιούμορ πως “έχω κοκκαλομαγνήτη, μου πέφτουν όλα τα κόκκαλα από τα ψάρια”!

Όσον αφορά τα ειδύλλια μέσα στο MasterChef, όπου δημοσιεύματα θέλουν διαγωνιζόμενους να έχουν έρθει πιο κοντά, “Θα το δείτε, θα το δείτε! Εμείς δεν καταλαβαίνουμε κάτι και δεν έχουμε εικόνα από το σπίτι.

Σε άλλο σημείο, τέλος, ο σεφ και κριτής του MasterChef τόνισε πως “νομίζω ότι είμαι εύκολος στο styling αλλά ό,τι πουν ο Πάνος και οι άλλοι”.