Στην Πάτρα συνεχίζει - μέχρι ώρας τουλάχιστον μετά τα όσα γίνονται με τον κορωνοϊό - η Αλέξια Πάππας την προετοιμασία της για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιου, το καλοκαίρι του 2020. 

Η Αλέξια Πάππας ή Παπαγιάννη με καταγωγή από την Ρόδο, είναι η ομογενής πρωταθλήτρια μας που αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο έχουμε στις μακρινές αποστάσεις, έχοντας γίνει πασίγνωστη και διάσημη σε όλο τον κόσμο, μέσα από τις επιτυχίες της. 

Η πρωταθλήτρια θέλει να πετύχει τη πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την προετοιμασία της έχει αναλάβει ο Πατρινός προπονητής Γιάννης Δαγκόγλου που θεωρείται ένας από τους καλύτερους σε όλη την Ευρώπη. Για τον λόγο αυτό ήρθε η Αλέξια Πάππας στην Πάτρα και όσοι έχουν πάει το τελευταίο διάστημα για να προπονηθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την έχουν σίγουρα δει. 

Πέρα από εκεί η πρωταθλήτρια γυμνάζεται και σε άλλα μέρη της περιοχής, κυρίως στην Καλόγρια, την οποία χαρακτήρισε σε φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, σαν ένα από τα ομορφότερα παραθαλάσσια δάση της Μεσογείου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αλέξια Πάππας κατέχει σπουδαίες επιδόσεις αλλά και νίκες σε μεγάλους διεθνείς αγώνες.