Για άλλη μια βραδιά Κυριακής το Your Face Sounds Familiar κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το σόου των μεταμφιέσεων ήταν εντυπωσιακό και απρόβλεπτο καθώς οι περισσότεροι άντρες έκαναν τις γυναίκες και οι περισσότερες γυναίκες τους άντρες.

Γιαπωνέζικο μέταλ από την νικήτρια Ευρυδίκη
Η Ευρυδίκη κατόρθωσε να βγει νικήτρια της βραδιάς καθώς με τρόπο μοναδικό τραγούδησε γιαπωνέζικο μέταλ και μάλιστα στην ίδια γλώσσα.Η Κύπρια τραγουδίστρια τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή. Ερμήνευσε στα γιαπωνέζικα το «Gimme Chocolate» των Baby Metal και το θέαμα ήταν απολαυστικό. Η Ευρυδίκη αποθεώθηκε τόσο από τον κόσμο, όσο και από την κριτική επιτροπή. Μάλιστα η Μίρκα Παπακωνσταντίνου της έδωσε και την σοκολάτα που ζητούσε το τραγούδι. Στις άλλες μεταμφιέσεις ξεχώρισαν ο Γιώργος Χρανιώτης ως Μάρθα Καραγιάννη και ο Νικόλας Ραπτάκης ως Mariah Carey.

Σέξι η Κατερίνα Κουκουράκη ως Jessie J
Την πιο σέξι της εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Κουκουράκη. Μετά την Πάολα στην πρεμιέρα, την Rihana και την Αλίκη Βουγιουκλάκη την προηγούμενη εβδομάδα η Κατερίνα εντυπωσίασε χθες βράδυ ως Jessie J.


Η Ευρυδίκη νικήτρια έγινε Babymetal στο τραγούδι "Gimme chocolate". Your Face Sounds Familiar 6