Με το παράπονο έμεινε το "Αγκαζέ" στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι.

Η ακύρωση των επίσημων εκδηλώσεων που είχε ως αποτέλεσμα να μην βγουν τα άρματα των πληρωμάτων στους δρόμους της Πάτρας, κράτησε το "Αγκαζέ" στο... πάρκινγκ του, καθώς δεν έκανε την συνηθισμένη του βόλτα κατά την διάρκεια της παρέλασης και μετά από αυτήν. 

Το Αγκαζέ φέτος είχε ντυθεί με τα χρώματα του Τζόκερ, με το θέμα δηλαδή του πληρώματος και ήταν πανέτοιμο για να βγει στην Πάτρα και να εντυπωσιάσει με την παρουσία του άπαντες. Κάτι που όμως δεν έγινε εξαιτίας του κορωνοϊού και της ακύρωσης των επίσημων εκδηλώσεων, αφού η καρναβαλική βόλτα που πραγματοποίησαν οι καρναβαλιστές το μεσημέρι της Κυριακής, δεν περιλάμβανε άρματα και ήταν μόνο ποδαράτη. 

Έτσι στο Αγκαζέ έμεινε στην βάση του. Στην σελίδα του πληρώματος διαβάζουμε τα εξής: "Μπορεί να μείναμε με το παράπονο και να δουλέψαμε άδικα τους τελευταίους τρεις μήνες,όμως κοιτάμε μπροστά και σκεφτόμαστε ήδη το Καρναβάλι του 2021. Γιατι είμαστε καρναβαλιστές, δημιουργούμε ότι βλέπετε με τα χέρια μας και αγαπάμε υπερβολικά αυτό που κάνουμε. Τα λέμε σύντομα".