Χαμός και πάλι γίνεται στην πλατεία Όλγας τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες, με τους τοξικομανείς. 

Το κέντρο της πλατείας έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες ξανά σε "πιάτσα", με τους θαμώνες εκεί να κάνουν τις συναλλαγές τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που φτάνουν στο σημείο να διαπληκτίζονται σε έντονο ύφος και άλλες που έρχονται στα χέρια.

Τις προάλλες μάλιστα ένας άνδρας προχώρησε σε χρήση σε δημόσια θέα, κάνοντας τη... μυτιά του, την ώρα που δίπλα στην παιδική χαρά υπήρχαν γονείς και παιδιά που έπαιζαν. 

Η παιδική χαρά βλέπετε στην πλατεία Όλγας είναι σε απόσταση αναπνοής από το μέρος που έχουν κάνει στέκι τους οι τοξικομανείς και ό,τι κάνουν το βλέπουν γονείς και παιδιά που εκείνη την ώρα προσπαθούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους. Πόσο μάλλον όταν οι τοξικομανείς εξαιτίας του εθισμού τους δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. 

Αρκετοί είχαν πιστέψει ότι με την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. "Καθαρή Πόλη" και τις εξορμήσεις που έκανε τους περασμένους μήνες σε σημεία -στέκια των ναρκομανών η πλατεία Όλγας θα άλλαζε εικόνα. 

Έτσι έγινε μόνο που κράτησε για λίγο. Οι τοξικομανείς επανήλθαν στην πλατεία και οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. μάλλον ξεχάστηκαν. Κι αυτό τη στιγμή που γύρω από την πλατεία δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις εστίασης και εμπορικά μαγαζιά που διαμαρτύρονται για αυτή την κατάσταση και μιλούν για ακόμα μία φορά για υποβάθμιση της περιοχής τους.