Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Λίβερπουλ κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, επιστρέφοντας στις νίκες με 2-1 επί της Μπόρνμουθ.

Το ματς ξεκίνησε με τους «κόκκινους» να έχουν την κατοχή της μπάλας, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Ωστόσο, σε μία κόντρα αντεπίθεση η Μπόρνμουθ πήρε πρώτη κεφάλι στο σκορ. Στο 5΄ Γουίλσον από κοντινή απόσταση έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αντριάν.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα. Μετά από κόρνερ του Γουίλσον, ο Άκε πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους, πήρε την κεφαλιά, ο Αντριάν απομάκρυνε, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 25'. Ο Μανέ, βρήκε τον Σαλάχ μέσα στην περιοχή και ο Αιγύπτιος εξαπέλυσε ένα σουτ με το αριστερό, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ασφυκτική πίεση της Λίβερπουλ, έφερε αποτελέσματα στο 33'. Ο Φαν Ντάικ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Μανέ και ο Σενεγαλέζος πλάσαρε υποδειγματικά τον Ράμσντειλ για το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κόκκινοι» μπήκαν αποφασισμένοι για να... καθαρίσουν το ματς. Στο 47' ο Μανέ στην προσπάθεια του να κάνει κοντρόλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σίμπσον. Ωστόσο, ο ρέφερι είχε αντίθετη άποψη και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Στο 58' η Μπόρνμουθ, άγγιξε το 2-2. Ο Φρέισερ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, θέλησε να κρεμάσει τον Αντριάν, η μπάλα φάνηκε πως θα κατέληγε στα δίχτυα, όμως από το... πουθενά ο Μίλνερ πρόλαβε, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα για το 2-2.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Λίβερπουλ ήταν ο Σαντιό Μανέ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, βρέθηκε εκτός μεγάλης περιοχής εξαπολύοντας ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι!

Λίβερπουλ: Αντριάν, Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Μίλνερ, Τσάμπερλειν (84' Λαλάνα), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Φιρμίνο (90+2΄ Οριγκί), Σαλάχ.

Μπορνμουθ: Ράμσντειλ, Στέισι, Στιβ Κουκ (19' Σίμπσον), Άκε, Σμιθ, Μπίλιγνκ, Λέρμα (81' Γκόσλινγκ), Κουκ, Στάνισλας (65' Σολάνκε), Γουίλσον, Φρέισερ.


Liverpool vs Bournemouth 2−1 All Goals & highlights 2020