Όλα τα είδαμε φέτος στο Πατρινό Καρναβάλι. Το πιο χαρακτηριστικό ήταν η ακύρωσή του από την κυβέρνηση λόγω του κορωνοϊού, όμως αν κρίνουμε από το τι έγινε εκείνο το διήμερο στο κέντρο της πόλης, θα λέγαμε ότι τίποτα δεν είχε προηγηθεί κι όλα κύλησαν όπως είχαν προγραμματιστεί.

Οι καρναβαλιστές αψήφησαν τις οδηγίες και βγήκαν να ξεφαντώσουν. Στο ίδιο κλίμα ήταν και πολλοί επισκέπτες, που ήρθαν στην Πάτρα, μεταμφιέστηκαν και ξεχύθηκαν στους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας, ζώντας από κοντά τι εστί Πατρινό Καρναβάλι, ακόμα και χωρίς τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κωνσταντίνος από το BihtisTv, ένας νεαρός, που συνδύασε το καρναβάλι με τον κορωνοϊό. Μεταμφιέστηκε, δηλαδή, σε Sin Boy, (στο γνωστό ράπερ, που όταν εμφανιζόταν φορούσε μάσκα) και βγήκε να διασκεδάσει στην Πάτρα. 

Μάλιστα, κατέγραψε την εμπειρία του σε ένα βίντεο. Στο vlog του, λοιπόν, θα δούμε το καρναβαλικό κλίμα που επικράτησε στην Πλατεία Γεωργίου, την Αγ. Νικολάου και τη Ρήγα Φεραίου, δηλώσεις από καρναβαλιστές και γενικά ένα καρναβάλι το οποίο παρά την ακύρωσή του έγινε κανονικά.

Δείτε το:


Ο SIN BOY ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

Βίντεο - BihtisTv