Στη σειρά «Rookie», που θα προβάλλεται από τις 16 Μαρτίου στον Alpha, η περιπέτεια και οι αιχμηρές ατάκες συναντούν και εναλλάσσονται με αινιγματικές ιστορίες και περίπλοκες καταστάσεις. Κοινός παρονομαστής; η αδρεναλίνη και η δράση. Μόνο η πείρα και η τόλμη, μπορούν να ξεκλειδώσουν τα μυστήρια που συναντά ο Τζον Νόλαν.

Το να κάνει κανείς μια νέα αρχή στη ζωή του δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά αν ζει στην επαρχία, όπως ο Τζον Νόλαν. Μετά από ένα ατυχές γεγονός που έφερε στη ζωή του τα πάνω κάτω, ο Τζον κυνηγά τώρα το όνειρό του να ενταχθεί στο δυναμικό του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες (L.A.P.D.). Ως ο πιο ώριμος σε ηλικία νεοσύλλεκτος όμως, αντιμετωπίζει την επιφυλακτικότητα των αξιωματικών και των συναδέλφων του, που προσπαθούν να καταλάβουν αν πρόκειται για μια περίπτωση άντρα σε κρίσης μέσης ηλικίας ή για ένα κρυφό αστέρι της προάσπισης του νόμου.
Αν δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με τους νεότερους της ομάδας ή με τους εγκληματίες, τότε θέτει σε κίνδυνο τη ζωή όλων.

Αν όμως παίξει καλά το χαρτί της εμπειρίας του, της αποφασιστικότητας και των έξυπνων ελιγμών, τότε θα πρόκειται για το απόλυτο «success story».

Τι από τα δύο ισχύει όμως, μένει να φανεί εκεί έξω στο δρόμο. Aπό Δευτέρα 16 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 23.00 στον Alpha.

The Rookie
Αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2018-2020
Δημιουργός: Αλέξι Χόλεϊ
Ηθοποιοί: Νέιθαν Φίλιον, Αλίσα Ντίαζ, Ρίτσαρντ Τ. Τζόουνς, Τάιτας Μακίν Τζ. Μερσέντες Μέισον, Μελίσσα Ο’Νηλ, Έιφον Γουίλιαμσον, Έρικ Γουίντερ, κ.α.