Συστατικά

80 γρ. νιφάδες βρόμης
50 γρ. φουντούκια
2 κ.γ. κακάο
40 γρ. κομματάκια κουβερτούρας (προαιρετικά)
50 γρ. σταφίδες
2 κ.σ. μέλι

Τρόπος Μαγειρέματος

Βάζω τις σταφίδες για 5-10 λεπτά σε ζεστό νερό
Παίρνεις ένα μεσαίο ταψί και τη βρόμη και τα φουντούκια
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνεις το μίγμα για 15 περίπου λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να μοσχοβολήσει
Το βγάζεις από το φούρνο και περιμένεις να κρυώσει
Αποφλοιώνεις τα φουντούκια και τα ψιλοκόβεις ή τα βάζεις στο multi
Σε ένα μεγάλο μπολ τη βρόμη, τα φουντούκια, το κακάο, και τα κομματάκια σοκολάτας
Στραγγίζεις καλά τις σταφίδες και τις ρίχνεις μαζί με το μέλι στο multi μέχρι να ομογεμοποιηθούν
Προσθέτεις στο μπολ το μείγμα με το μέλι και τις σταφίδες και ανακατεύεις καλά με μια ξύλινη κουτάλα
Βάζεις λαδόκολλα σε ένα ορθογώνιο σκεύος και απλώνεις το μείγμα
Το πιέζεις με την κουτάλα ώστε να συμπιέσεις το μείγμα
Το βάζεις στο ψυγείο για μισή ώρα
Το κόβεις σε ορθογώνια κομμάτια

Πηγή: tlife.gr