Αυτήν την στιγμήν βρισκόμεθα οιωνεί στην περίοδον του 1918 όταν η φυματίωση κατέτρωγε τον άνθρωπον και η επαφή με τους λοιπούς ήταν απαγορευτική λόγω μεταδόσεως του μικροβίου!! Τώρα μεταδίδεται ο κορωνοΪός με τον ίδιον κίνδυνον; Μάλλον όχι αλλά πάντως μεταδίδεται με τις επαφές.

Δεν θα ασχοληθούμεν με το θέμα του ιού, αλλά με το τι έχει κάμει  ο άνθρωπος για να προστατεύσει την ζωήν του από τα μικρόβια. Όταν παρουσιασθεί κάποιον μικρόβιον και ενεργοποιείται απειλητικώς, τότε και ο άνθρωπος αρχίζει τις έρευνες πως θα το αντιμετωπίσει!!  Τόσον καιρόν που υπήρχε «νεκρή δράση» των μικροβίων τι έκανε; Φρόντιζε να μελετήσει την δράση τους και να εφεύρει ανάλογα προστατευτικά φάρμακα, εμβόλια κλπ; ΟΧΙ! Όταν δεν πλήττεται από μικρόβια παρασκευάζει όπλα για να αλληλοεξοντώνεται και οι μεγάλες οπλοπαραγωγικές χώρες δημιουργούν πολέμους μεταξύ μικρών κρατών για να πωλούν το θανατηφόρον εμπόρευμά τους. Όπλα, πολεμικά μηχανήματα, πολεμικά αεροπλάνα, πυρηνικά όπλα και μυριάδες άλλα συνώνυμα. Παραγωγή δαπάνης πολλών δισεκατομμυρίων, τα οποία πρέπει να καταναλωθούν και ως εκ τούτου να δημιουργηθούν πόλεμοι! Ο πλούτος των κρατών διατίθεται για αγορές οπλικών συστημάτων και ας πεινά ή δυστυχεί, ο πληθυσμός τους!

Τα συστήματα που ανακαλύπτει και παράγει αφανίζουν τους πάντες, ανθρώπους, ζώα, φυτά.

Δεν έχει ανακαλύψει όμως ένα σύστημα το οποίον να αφανίζει τα μικρόβια!! Στον τομέα αυτόν ο άνθρωπος είναι μία απόλυτη μηδαμινότητα και μηδενικότητα! Ανύπαρκτος, αδύνατος, απρόβλεπτος, άσοφος! ‘Όταν πληγεί από τους αόρατους μικροοργανισμούς, τότε τρέχει στα εργαστήρια να φτιάξει κάποιον όπλον βαδίζοντας συνήθως στα τυφλά! Του επετέθησαν οι ιοί Μαρς, Σαρς και άλλοι της οικογενείας corona. Γιατί δεν εσκέφθη να εξεύρει κάποιον όπλον αν τυχόν παρουσιασθεί άλλη μορφή αυτών των ιών, όπως και εγένετο; Αεροπλάνα έφτιαξε π.χ. το F-16.  Δεν ηρκέσθη αλλά θέλησε  άλλον ισχυρότερον το F-35 για να καταστρέφει τους συνανθρώπους του! Αιμοχαρής και αιμοβόρος σε απερίγραπτον σημείον!!

Οι κατασφαγμοί των ανθρώπων μεταξύ τους διαχρονικώς δεν τον εδίδαξαν τίποτε! Την ιστορίαν δεν την μελετά για να βλέπει τα απάνθρωπα αίσχη του,  αν και σήμερον η ιστορία διδάσκεται ωραιοποιημένη. Γνωρίζουν οι άνθρωποι για παράδειγμα, ότι στην μάχην των Καννών,  2 Αυγούστου 215 π.Χ. μεταξύ Ρωμαίων και Καρχηδονίων υπό τον Αννίβα, σκοτωνόταν κάθε λεπτόν 200 Ρωμαίοι επί 10 ώρες με επακόλουθον  30.000 γαλόνια αίματος να χυθούν στο χώμα της κοιλάδας των Καννών; (Βλ. Δημ. Καμπουράκη «Μια σταγόνα Ιστορία»). Παρ’ όλα αυτά συνεχώς μέχρι σήμερον ανακαλύπτει και κατασκευάζει όπλα για τον αλληλοαφανισμόν του!!! Δεν εσκέφθη ποτέ τους ιούς οι οποίοι τον διώκουν απηνώς και θανατηφόρως.

Και επέδραμεν ο κορωνοϊός και εντός ολίγου χρόνου εξηπλώθη σ’ ολόκληρην την Γην και απειλεί  ένα σύνολον 6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ανικάνων να τον πολεμήσουν!

Και δεν επέφερε συμφορές μόνον στον άνθρωπον αμέσως,  αλλά και εμμέσως καθότι έπληξε κάθε ανθρωπίνην δραστηριότητα, την οικονομίαν των κρατών της Γης, Σχολεία, επιχειρήσεις εκδηλώσεις τουρισμόν, χρηματηστήρια τα αφάνισε όλα και το πλέον φαιδρόν για τον πανίσχυρον άθρωπον, τον ανάγκασε να κλεισθεί οίκοι και να μη εξέρχεται της οικίας του!!! Όμοιον φαινόμενον είναι αδιανόητον από ανθρωπίνης δραστηριοτητος.

Αυτοί οι αόρατοι οργανισμοί είναι υπεργίγαντες μπροστά στον φαινομενικώς «ισχυρόν» άνθρωπον. (Βλ σχετικόν άρθρον στο www.fragosika. gr, Ειδήσεις).

Σπεύδε τώρα ανυπόδυτος εν μέσω αγρού εμπλέου τριβόλων μήπως αποκρούσεις  κάπως τους άοπλους θανατηφόρους εχθρούς σου, τους οποίους μονίμως περιφρονείς λόγω ασθενούς οιήσεώς σου!!