Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:00΄στο Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Διαμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας έτους 2020, έπειτα από την ενσωμάτωση του σχεδίου προϋπολογισμού της υπ’ αριθ. 25/21-2-2020 απόφασης της οικονομικής επιτροπής στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του ΥΠ.ΕΣ..
  • Παροχή πληρεξουσιότητας σχετικά με δικαστική υπόθεση του Αντωνίου Νικ. Βλάχου κατά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

Επίσης, τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κάτω Αχαΐας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00΄στην Κάτω Αχαΐα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας που βρίσκεται στο Ισόγειο του Δημαρχείου, προκειμένου να συζητηθεί το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  • Γνωμοδότηση επί χορήγησης θέσης στάθμευσης ασθενοφόρου έμπροσθεν του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ» στην Πλατεία Παπαγιαννοπούλου, αρ.8, στην Κάτω Αχαΐα.

Τέλος, στις 11 Μαρτίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Αχαΐα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Ισόγειο του Δημαρχείου, η Δημόσια Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: 

 «Ψήφιση προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας έτους 2020.»