Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για τις Άγριες Μέλισσες, τις επαναδιαπραγματεύσεις των ηθοποιών για τα κασέ τους και την νεαρή πρωταγωνίστρια που ζητάει τα τριπλά χρήματα και έχει εμφανίσει και προβλήματα συμπεριφοράς. Στην εκπομπή Ευτυχείτε και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο, μερικοί από τους ηθοποιούς της σειράς απαντούν, όπως αναφέρει το zappit.

Γιώργος Ηλιόπουλος: “Εγώ όταν διάβασα το σενάριο συγκλονίστηκα, είπα ότι θα πάει για τουλάχιστον 10 χρόνια. Είναι σαν να σου βγάζουν ένα συγκλονιστικό φαγητό και να λες “Α, δεν μου αρέσει”. Αυτό δείχνει μεγάλη φαντασία στον δημιουργό, δεξιότητα να ξέρει να διαχειριστεί όλες αυτές τις ιστορίες, δείχνει εξαιρετική υποκριτική δεινότητα από τους ηθοποιούς γιατί γίνεται πιστευτό και ο κόσμος το βλέπει. Αν ήταν βλακεία και φαιδρό, δεν θα το έβλεπε κανείς, θα γελάγαμε.

Βάλαμε όλοι πλάτη για να γίνει αυτή η σειρά και δεν εννοώ μόνο το οικονομικό. Εννοώ την επένδυση που υπάρχει στις ώρες, οι άνθρωποι έχουν τρεις και τέσσερις δουλειές”.

Γιώργος Σουξές: “Δεν ξέρω για τους υπολοίπους. Κάθε φορά που τελειώνει μια σεζόν πρέπει να συζητήσεις τα οικονομικά σου”.