Μην ανοίγεις σε αγνώστους… μόνο στην Αντελίνα. «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι»! Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δε μένει μόνο εκεί: χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η Αντελίνα ξεχύνεται σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα. Χτυπάει κουδούνια και αναστατώνει την καθημερινότητα οποιουδήποτε αποφασίζει να της ανοίξει.

Με την αμεσότητα και το χιούμορ της, η Αντελίνα «εισβάλει» παντού και δίνει σε όλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα απαντώντας σε ερωτήσεις και συμμετέχοντας σε πρωτότυπες δοκιμασίες.

Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια. Η Αντελίνα αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα. Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».