Ο Πάνος Βλάχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά Selena του Netflix.

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έπαιξα ένα μικρό ρόλο σε μια μεγάλη σειρά που θα βγει του χρόνου στο Netflix και λέγεται Selena. Γυρίζεται στο Μεξικό και ταξίδεψα εκεί. Έκανα έναν Λατίνο. Είναι η ιστορία μιας πολύ διάσημης τραγουδίστριας της Selena Quintanilla η οποία έκανε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Πολλά τραγούδια της είναι χιτ. Είναι μια σειρά για τη ζωή της και εγώ παίζω έναν πολύ εκκεντρικό φωτογράφο της εποχής, ο οποίος αποτύπωσε το πρώτο μεγάλο πορτραίτο της».

«Η Selena είναι μία προσωπικότητα που εμπνέει και έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στις γενιές», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο Jaime Davila, εκ μέρους της εταιρείας παραγωγής Campanario Entertainment. «Στην Campanario, γνωρίζαμε πάντα ότι ήταν σημαντικό για αυτή τη σειρά να βρεθούν ηθοποιοί με το σωστό μείγμα ταλέντου, χαρίσματος και πάθους για να τιμήσουν την κληρονομιά της Selena και την ιστορία της οικογένειάς της» είχε συμπληρώσει. Η συμμετοχή σε ταινία του Brian Herzlinger «Ήμουν και τυχερός που έκανα και μία ταινία. Είναι ένα θρίλερ, ένας μεγάλος ρόλος σε μια μικρομεσαία ταινία. Κάνω τον κακό, κάτι που δεν κάνω πολύ συχνά», συμπλήρωσε ο Πάνος Βλάχος. Πρόκειται για μία νέα ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη Brian Herzlinger. Παράλληλα ο Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε στον Μίλτο Πασχαλίδη πως αυθόρμητα, σε κάποιο σημείο της ταινίας μουρμούρισε ένα κομμάτι του Μίλτου Πασχαλίδη, το «Η δική μας γλώσσα». «Να ξέρεις πως όταν βγει η ταινία θα υπάρχει ένα σημείο που θα ακούγεται το τραγούδι σου», αποκάλυψε στον συνομιλητή του


Σημείο Συνάντησης : Βλάχος: «Πήρα μέρος σε σειρά του Netflix» | 03/03/2020 | ΕΡΤ