Ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Έβρο δεκάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να φυλάξουν τα σύνορα και να σταματήσουν τους μετανάστες και όλους αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους που κάτω από τις υποδείξεις της Τουρκίας ψάχνουν να βρουν τρόπους για να μπουν στη χώρα. 

Ο αριθμός των αστυνομικών που θα αναχωρήσουν από την Πάτρα και από τις υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, όμως, με βάση τις εκτιμήσεις, θα κυμανθεί μεταξύ 50 και 60 ατόμων. Φύλλο πορείας για τον Έβρο θα λάβουν βέβαια και εκατοντάδες συνάδελφοί τους από τις υπηρεσίες της ηπειρωτικής Ελλάδας, της Κρήτης και των Ιονίων Νήσων. 

Το κάλεσμα αυτό θα απευθύνεται και σε μέλη των ομάδων ΜΑΤ και ΔΙ.ΑΣ. από την Πάτρα και από άλλες περιοχές και γενικότερα σε όλους τους αστυνομικούς που είναι ετοιμοπόλεμοι και μπορούν να βοηθήσουν στη δύσκολη αυτή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Έβρο.

Στο αρχηγείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος περιμένουν μέσα στις επόμενες ώρες τη σχετική λίστα με τον ακριβή αριθμό των αστυνομικών που είναι να αναχωρήσουν για Έβρο, ενώ εκεί θα αναφέρονται και όλες οι λεπτομέρειες για το χρόνο παραμονής τους. 

Η εναλλαγή τους, οι βάρδιες και οι πιθανές μετακινήσεις τους σε κάθε περιοχή του Έβρου και των συνόρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή από μόνος του να συνδράμει και να πάει να βοηθήσει τους συναδέλφους στα σύνορα που βρίσκονται σε επιφυλακή τις τελευταίες μέρες για να μην αφήσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους να εισβάλλουν στη χώρα μας.