Το τρίτο σεμινάριο lindy hop του project ''Taking a chance on swing''! Αυτή τη φορά, σκοπός μας είναι να δούμε μέσα σε ένα απόγευμα πώς μπορούμε να χορέψουμε με παρτενέρ πάνω στη swing jazz μουσική και το ρυθμό της. Με αφορμή μάλιστα το διήμερο Patras Swing Exchange (https://www.facebook.com/events/477626759792097/) που πραγματοποιείται στην Πάτρα, το σεμινάριο αυτό θα απευθυνθεί τόσο σε άτομα με προηγούμενη εμπειρία στο lindy hop και το authentic jazz όσο και άτομα τα οποία θα ήθελαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.
Μετά το σεμινάριο θα ακολουθήσει swing βραδιά στο @cinema cafe patras!

Το project αυτό έχει σκοπό να εξερευνήσει τη jazz μουσική μέσω της κίνησης. Μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, θα δοκιμάσουμε να εκφραστούμε τόσο ζευγαρωτά όσο και μόνοι στα ακούσματα της swing εποχής. Με έμπνευση και σημείο αναφοράς τους χορευτές των δεκαετιών '20-'40 στο Harlem της Νέας Υόρκης, θα ασχοληθούμε με το lindy hop, το authentic jazz (solo) και το tap.
Το project θα αποτελείται από θεματικά σεμινάρια σε συνδυασμό με εβδομαδιαία μαθήματα.

Η Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου ασχολήθηκε με τον κλασσικό χορό (μπαλέτο) από 6 ετών καθώς και άλλα είδη (latin, tango). Γνώρισε το lindy hop το 2015 και από τότε δε χάνει ευκαιρία να μαθαίνει περισσότερα για αυτό, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και φεστιβάλ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πάνω απ' όλα αγαπά την ελευθερία και δημιουργικότητα που της προσφέρει μέσω του ρυθμού και της ενέργειάς του.

Ο Αλέξανδρος γνώρισε το lindy hop το 2015. Τον συνεπήρε τόσο ο χορός όσο και η jazz μουσική και έγιναν μεγάλο μέρος της ζωής του πολύ γρήγορα! Τα τελευταία δύο χρόνια πέρα από τα μαθήματα και τα φεστιβάλ στα οποία πηγαίνει, διδάσκει καθώς επίσης ασχολείται με την νέα του αγάπη, τις κλακέτες (tap dancing).

Μαζί η Αλεξάνδρα και ο Αλέξανδρος χορεύουν περισσότερο από δύο χρόνια και ευχαριστιούνται να δημιουργούν μαζί αυτοσχεδιάζοντας πάνω στη swing μουσική.

Κυριακή 8 Μαρτίου 18:00-21:00
Απαραίτητη η δήλωση για συμμετοχή στο σεμινάριο
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στα:
email: [email protected]
κιν: 6979068199

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με κατώτατο αριθμό συμμετεχόντων (10)