Ένας από τους ομορφότερους άνδρες του κόσμου είναι από τον Πύργο και κατόρθωσε να διακριθεί στον διάσημο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Manhunt International 2020. 

Ο λόγος για τον Νίκο Αντωνόπουλο έναν 23χρονο φοιτητή που σπουδάζει στο Ρέθυμνο, στο τμήμα της Ιστορίας και Αρχαιολογίας και μοιάζει σαν αρχαίος θεός εμφανισιακά, με ένα γυμνασμένο κορμί και ένα πρόσωπο που παραπέμπει στο ιδεατό.

Ο νεαρός Πυργιώτης που σίγουρα αν ζούσε στην Αρχαία Ελλάδα οι γλύπτες της εποχής θα του ζητούσαν να γίνει το μοντέλο τους για να τον κάνουν άγαλμα βρίσκοντας σε αυτόν το "τέλειο" που αναζητούσαν για να εκφραστούν, κάνει παράλληλα με τις σπουδές του στην Κρήτη, καριέρα στον χώρο της μόδας, έχοντας όλες τις περγαμηνές για να πάει ψηλά. 

Αυτό αποδείχτηκε στον διαγωνισμό Manhunt International 2020 που έγινε πριν από μερικές μέρες στη Μανίλα των Φιλιππίνων όπου κατόρθωσε και κατέλαβε τον τίτλο του 1ου Αναπληρωματικού, σκαρφαλώνοντας σε μία από τις υψηλότερες θέσεις σε μία διοργάνωση παγκόσμιου βεληνεκούς στην οποία συμμετείχαν 65 χώρες. 


Ο Νίκος Αντωνόπουλος, ένα παιδί πραγματικά εντυπωσιακό με ύψος 1.90, προκάλεσε αίσθηση από την αρχή και ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κερδίσει τον διαγωνισμό, με τα πρακτορεία στοιχημάτων να τον δίνουν στις πρώτες θέσεις.

Ο τίτλος του Manhunt International 2020 πήγε τελικά στα… χέρια του Ολλανδού Paul Luzineau, με το Νίκο Αντωνόπουλο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ ο Έλληνας φοιτητής πήρε και τους ειδικούς τίτλους «Loo Chang Huat Model», "Mr. Coron Hilltop" και "Mr. Gentrip Islands".

Ο 23χρονος Πυργιώτης που πήγε στην Μανίλα μέσα από τον κορυφαίο Έλληνα μάνατζερ μοντέλων Γιώργο Κουτούλια, μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο, πέτυχε όμως μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό και επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτος από εμπειρίες, έχοντας πλέον αποδείξει ότι είναι έτοιμος για να πετύχει μία αξιόλογη καριέρα στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.