Την Ελευθερία Καρναβά υποδέχθηκε στα “Μεσάνυχτα” η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης. Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι των μοντέλων, για την επιθετική συμπεριφορά των FF, ενώ αποκάλυψε πως η Μαρτίνα της ζήτησε συγγνώμη, όπως αναφέρει το zappit.

«Στο GNTM ήμουν πολύ αγχωμένη. Ο σύντροφός μου έκανε χιούμορ στο τηλεφώνημά μας. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τόσο έκταση το θέμα. Του είπα ότι δεν έπρεπε να το πει αυτό και να κάνει πλάκα και ότι πρέπει να μιλήσει σοβαρά. Την επόμενη φορά που μιλήσαμε μου ζήτησε συγγνώμη που το είπε αυτό», είπε αρχικά η Ελευθερία Καρναβά και η Ελεονώρα Μελέτη την ρώτησε πόσο καιρό είναι μαζί. «Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό», είπε η Ελευθερία. «Δεν έχετε χωρίσει, να υποθέσω», είπε η Ελεονώρα και η Ελευθερία απάντησε ότι «δεν ξέρω».

«Αν με τις FF δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο δεν θα γίνονταν όλα αυτά. Στην αρχή δεν το πήρα πολύ σοβαρά και πίστευα ότι θα σταματήσουν κάποια στιγμή. Εγώ καθόμουν με τις φίλες μου πάντα και πήγαινα αργά στο δωμάτιο για να κοιμηθώ. Επαγγελματικά με βοήθησε το GNTM, μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις. Θα μου άρεσε πολύ να έφευγα στο εξωτερικό», τόνισε η Ελευθερία Καρναβά.

«Κρατάω επαφές με όλα τα κορίτσια εκτός από τις FF. Από τις FF μιλάω μόνο με τη Μαρτίνα, η οποία μου ζήτησε συγγνώμη όταν τελείωσε το παιχνίδι και αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Δεν μιλάω με τους κριτές, είμαι πολύ ντροπαλή για να τους στείλω μήνυμα να ρωτήσουν τι κάνουν», είπε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Καρναβά.