Στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον δημοσιογράφο Αρτ μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον έρωτα, στην καριέρα του αλλά και στη διάθεση να μην κηδευτεί όταν θα φύγει αλλά να καεί και οι φίλοι του να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι, όπως αναφέρει το zappit.

“Έχω ερωτευτεί πέντε φορές στη ζωή μου και πολύ ουσιαστικά. Ο μεγαλύτερος μου έρωτας σε διάρκεια ήταν 12 χρόνια και ο μικρότερος τέσσερα χρόνια” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτοντας πως “με έχουν εκμεταλλευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, μου έχουν πάρει λεφτά. Τα περισσότερα χρήματα από τη δουλειά μου τα έχω βγάλει από την τηλεόραση, τα σίριαλ. Στη “Νταντά” για ένα επεισόδιο πήρα 5.000 ευρώ για ένα πολύ μικρό γκεστ. Τώρα δεν παίρνω ούτε 500 ευρώ”.

Όταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρώτησε τον ηθοποιό περί καλλιτεχνικής ελαφρότητας, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε με νόημα πως “εάν έχει πει κάποιος πως είμαι ελαφρύς ηθοποιός, κακό της κεφαλής του. Αν έχει κάνει την καριέρα που έχω κάνει εγώ, δεν μπορεί να το έχει πει αυτό παρά μόνο ένας βλαξ”!

“Δεν φοβάμαι καθόλου τον θάνατο αφού είναι κάτι αναπόφευκτος και φυσιολογικό. Τι να φοβηθώ; Εξάλλου γεννήθηκα μέσα στον θάνατο. Γεννήθηκα από μια οικογένεια που είχε γραφείο κηδειών και από μικρός έβλεπα φέρετρα, ανθρώπους να κλαίνε, κορδέλες να πηγαινοέρχονται, στολισμούς και μπορώ να πω ότι μου άρεσε όλο αυτό το πήγαινε έλα. Προσωπικά, όμως, όταν πεθάνω, δεν θέλω ούτε πολιτική ούτε θρησκευτική κηδεία να κάνω. Θέλω απλώς να καώ, να κάνουν μια γιορτή κάπου οι φίλοι μου και να διασκεδάσουν επειδή πέρασε από την ζωή ένας άνθρωπος πολύ ευτυχής” πρόσθεσε, επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας.