Το Gala του “My Style Rocks” από χθες, Κυριακή τοποθετήθηκε σε νέα μέρα και ώρα μετάδοσης. Συγκεκριμένα, από δω και στο εξής, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτριών να εντυπωσιάσουν με το στιλ τους κάθε Κυριακή στις 15:00.

Η παρουσιάστρια του “My Style Rocks”, Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό και τους κριτές οι οποίοι για ακόμα μια φορά κλήθηκαν να εντοπίσουν την πιο ξεχωριστή εμφάνιση. Εμπνευσμένες στολές, περίτεχνες μάσκες και κοστούμια διαμόρφωσαν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό γεμάτο χρώματα και μουσική με τις δέκα κοπέλες να προσπαθούν να κλέψουν την παράσταση και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Πράγμα που έκανε ιδιαίτερα δύσκολη την απόφαση της αποχώρησης για τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά. Πόσοι τηλεθεατές, ωστόσο, ακολούθησαν το ριάλιτι μόδας στη νέα του ώρα και μέρα μετάδοσης;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Gala του “My Style Rocks” κατόρθωσε να σημειώσει 9,4% στο δυναμικό κοινό και 12,1% στο γενικό σύνολο.