Μεγαλύτερο κατά περίπου ένα δεκαπενθήμερο θα είναι το Πατρινό Καρναβάλι του 2021

Σύμφωνα με το εορτολόγιο του ερχόμενου έτους η Καθαρά Δευτέρα θα πέσει στις 15 Μαρτίου. Κατά συνέπεια η ημερομηνία της Αποκριάς της Τυροφάγου όπου είθισται να γίνεται στην Πάτρα η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα πέσει στις 14 Μαρτίου, ενώ μία μέρα νωρίτερα στις 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή ποδαράτη του Σαββάτου. 

Αυτό σημαίνει ότι η μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών της Πάτρας θα γίνει, μια εβδομάδα νωρίτερα από τις παρελάσεις των μεγάλων, την Κυριακή στις 7 Μαρτίου. Όσο για την Τσικνοπέμπτη (μία ακόμα κινητή ημερομηνία της Αποκριάς) του χρόνου θα πέσει στις 4 Μαρτίου

Αρκεί να μην έχουμε άλλα θέματα και να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά τα φετινά που φτάσαμε στην ματαίωση των επισήμων εκδηλώσεων του, με τη σφραγίδα της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας. 

Όπως αποδείχτηκε φέτος το Πατρινό Καρναβάλι δεν πεθαίνει. Οπότε ετοιμαστείτε από τώρα. Η Πάτρα από την Καθαρά Δευτέρα και μετά κινείται σε ρυθμούς Καρναβαλιού 2021. Μόνο που στις φετινές προετοιμασίες, σύμφωνα με τη δέσμευση του Δήμου θα υπάρχει μία ιδιαιτερότητα.

Μεσολαβεί το καλοκαιρινό Πατρινό Καρναβάλι στα τέλη του Ιουνίου. Να το δούμε και αυτό. Πάντως να είστε έτοιμοι, είτε για καλοκαίρι με μαγιό και βερμούδες, είτε για τον χειμώνα. Έτσι και αλλιώς το καρναβάλι της Πάτρας εκτός από διαχρονικό είναι για όλες τις εποχές. Παντός καιρού!