Η κάμερα του “Έλα χαμογέλα” και η Ελένη Βουλγαράκη συνάντησαν τον ράπερ Illeoo με αφορμή την επιτυχία που σημειώνει το νέο του κομμάτι. Ο νεαρός καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο Sin Boy και την απρόσμενη απομάκρυνση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν η δημοσιογράφος του OPEN τον ρώτησε εάν οι γονείς του αποδέχονται το είδος της μουσικής του, ο Illeoo απάντησε λιτά πως “ναι, τα σπάνε…Τι εννοείς; Τώρα τους μαθαίνω κινήσεις και να χορεύουν. Έχουν έρθει σε μια συναυλία να με δουν, όταν ήμουν πάνε σε μηχανάκι και η μαμά μου φώναζε να φοράω κράνος”!

Ο νεαρός καλλιτέχνης γράφει, επίσης, τραγούδια σε πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου χωρίς να αποκαλύπτει πως κρύβεται ο ίδιος πίσω από αυτά. “Στον Σάκη Ρουβά είναι γνωστό πως έδωσα το τελευταίο του τραγούδι, “Αμαρτωλός” όπως και στην Έλενα Παπαρίζου το επόμενο που θα κυκλοφορήσει. Θα ήθελα να γράψω τραγούδι στον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και σε όποιον άλλο κάνει μουσική”, όπως αναφέρει το zappit.

“Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου στα μπουζούκια. Ποτέ. Έχω πάει μόνο σε ρεμπετάδικα αλλά όχι σε μπουζούκια” συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Illeoo. “Ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με αυτό το είδος, από μικρό παιδί ασταμάτητα. Απλά τώρα έπιασε και άργησε να πιάσει! Έχω κάνει διάφορες μουσικές, διάφορα είδη. Εάν τον Σεπτέμβριο δεν πετύχαινε το “Mama” τότε θα ξαναδούλευα ως ντιλίβερι. Μόλις βγήκε όμως και έπιασε, ξεκίνησαν οι δουλειές”!

Όσον αφορά τον Sin Boy και το δέσιμο που έχουν οι δυο τους, ο νεαρός ράπερ σχολίασε πως “ο Sin Boy είναι ο άνθρωπος που ξεκινήσαμε μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φάει όλο το ξύλο μαζί. Έχει περάσει και αυτός δύσκολα, όπως εγώ, καταλαβαίνω αυτό που κάνει απόλυτα. Όλο αυτό που έχει γίνει τώρα, από τον Οκτώβρη και μετά, το καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι ξεκάθαρο, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ήταν η αδιαφορία της Ελλάδας και ο τρόπος λειτουργείας της. Ότι στην Ελλάδα όλοι θέλουμε να βγάζουμε άκρη εμείς χωρίς να σκεφτόμαστε τους άλλους και τρώμε τους μικρούς που προσπαθούν να ανέβουν. Αυτό ισχύει και το βιώνω και γω. Καθυστερούν πράγματα που μπορεί να είναι πολύ σημαντικά για κάποιον που πείναγε κάποτε. Όταν αυτό φτάνει σε κάποιο σημείο μετά από πολύ καιρό, ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά”.

“H κίνηση του Sin Boy δεν ήταν νορμάλ για τα δεδομένα της Ελλάδας αλλά, για αυτά που είχαν γίνει, ήταν νορμάλ” κατέληξε ο Illeoo.