Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Πέτρος Ιακωβίδης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Κοιμήσου απόψε εδώ”. Ο γοητευτικός καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αδυναμία που έχει στη Νατάσα Θεοδωρίδου εξηγώντας πως εκείνη τον έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο, στην προσωπική του ζωή ενώ δε δίστασε να πάρει θέση για την αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη όταν δημοσιογράφος μπέρδεψε τα “Βράδια αξημέρωτα”.

Η πρώτη γυναίκα που έχει ερμηνεύσει τραγούδι μου, θα κάνουμε και άλλα τραγούδια σύντομα παρέα, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Δεν έχει πει άλλη γυναίκα τραγούδι μου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης προσθέτοντας πως “κάνουμε πολλή παρέα και πλέον είναι οικογένεια μου”.

“Όταν πήρα το άλμπουμ και έβλεπα τα ονόματα, στο τελευταίο τραγούδι που έγραφε Νατάσα Θεοδωρίδου λέω “ρε φίλε, που να το φανταστώ αυτό”! Βοηθάει πάρα πολύ και μέσα στο μαγαζί και με τις συμβουλές της” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο τραγουδιστής. Όταν, δε, ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε ποια πράγματα έχει αποσπάσει προς ώρας από την δημοφιλή ερμηνεύτρια, ο Πέτρος Ιακωβίδης πρόδωσε γλυκά πως “νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος γιατί είδα πως μια τόσο μεγάλη καλλιτέχνιδα προσφέρεται σε έναν πιο μικρό καλλιτέχνη που δεν έχει την πορεία της. Όλα όσα είδα σε εκείνην με έκαναν σίγουρα καλύτερο στη δουλειά μου, όταν βγαίνεις το πρωί να κλείσεις το πρόγραμμα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ή έχεις στο άλμπουμ τραγούδι, νομίζω πως και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται διαφορετικά”.

Το αγαπημένο του τραγούδι από την Νατάσα Θεοδωρίδου, όπως αποκάλυψε, είναι το “Αν υπάρχει παράδεισος” το οποίο και η αγαπημένη τραγουδίστρια του αφιερώνει κάθε φορά που βρίσκονται μαζί στη σκηνή.

Όσον αφορά την πρόσφατη αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη σε δημοσιογράφο που μπέρδεψε τα “Βράδια αξημέρωτα” με την επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη, ο γοητευτικός τραγουδιστής απάντησε με χαμόγελο: “Αν συνέβαινε αυτό σε μένα μπορεί και να έκλαιγα από τα γέλια για τρεις βδομάδες! Εάν μπέρδευαν, για παράδειγμα, το “Κοριτσάκι” της Βανδή με το δικό μου “Κοριτσάκι”. Τον εκτιμώ πάρα πολύ τόσο σαν συνθέτη όσο και σαν τραγουδιστή, από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να τοποθετούμαι και να λέω παραπάνω πράγματα. Δεν με πείραξε, γι’ αυτό και δεν έχω απαντήσει. Είναι η πρώτη φορά που απαντάω. Με ρώτησαν ξανά αλλά, επειδή δεν θέλω να δώσω κάποια συνέχεια, όντως δεν με πείραξε”.

Παράλληλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα προδίδοντας πως αυτή την περίοδο “είναι καλά”.


After Dark | Π. Ιακωβίδης: «Η Ν. Θεοδωρίδου με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο» | 01/03/2020


After Dark | Π. Ιακωβίδης: «Η ιστορία πίσω από το τραγούδι “Ξημερώματα”» | 01/03/2020