Το “ύστατο χαίρε” θέλησε να πει ο ΑΝΤ1, το βράδυ του Σαββάτου, με έναν ξεχωριστό τρόπο στον Κώστα Βουτσά και το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο σταθμός του Αμαρουσίου επέλεξε να τροποποιήσει το πρόγραμμα του να προβάλλει εκτάκτως σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση η παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” όπου πρωταγωνίστησε την σεζόν 2018 – 2019 ο αείμνηστος ηθοποιός.

Η παράσταση ανέβηκε με επιτυχία στο θέατρο Ήβη σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου με την πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών και πλάι στον Κώστα Βουτσά βρίσκονταν επί σκηνής η Κατερίνα Γερονικολού, ο Ορέστης Τζιόβας, η Μάρω Κοντού, ο Νίκος Γαλανός και η Νίκη παλληκαράκη.

Στα “Χτυποκάρδια στο θρανίο”, ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς υποδύθηκε τον καθηγητή του σχολίου. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως της προβολής θα προηγηθεί στον ΑΝΤ1 η ταινία “Το ανθρωπάκι” του Γιάννη Δαλιανίδη.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, λοιπόν, η θεατρική παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” στην πρώτη της τηλεοπτική προβολή κατόρθωσε να σημειώσει 11,6% στο σύνολο της τηλεθέασης και 13,1% στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά, δε, την αγαπημένη ελληνική ταινία που προηγήθηκε – Το ανθρωπάκι – σημείωσε 15,8% στο σύνολο της τηλεθέασης και 17,9% στο δυναμικό κοινό.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων