Η Πάτρα κάνει την ανατροπή και γλεντά σε όλο το κέντρο της με ολοένα και περισσότερα πληρώματα να καταφτάνουν στην πλατεία Γεωργίου, στήνοντας εκεί ένα αυτοσχέδιο υπαίθριο πάρτι. 

Τα καρναβαλικά γκρουπ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου αλλά και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, φορώντας πάντα τις στολές τους και έκαναν τον δικό τους χορό, με μουσική και καπνογόνα, δείχνοντας ότι το καρναβάλι είναι πηγαίο και όχι προγραμματισμένο και κατά συνέπεια δεν μπορεί να ματαιωθεί.

Τα γκρουπ έχουν στήσει έτσι το δικό τους υπαίθριο πάρτι στην καρδιά της πόλης φωνάζοντας συνθήματα κατά του κορωνοϊού, λέγοντας ότι δεν φοβούνται φτάνοντας να παίζουν ακόμα και αυτοσχέδια μουσική με τύμπανα και άλλα όργανα που έχουν μαζί τους. Όλα αυτά την ίδια ώρα που η Πάτρα γλεντά και διασκεδάζει, σε δρόμους, πλατείες και καταστήματα που και αυτά είναι γεμάτα από κόσμο.

Μπορεί το Πατρινό Καρναβάλι να μην είχε επίσημες εκδηλώσεις, αλλά με την στάση των καρναβαλιστών κατόρθωσε και έπιασε το πραγματικό νόημα της φύσης του καρναβαλιού, αψηφώντας τα πάντα και δείχνοντας γενναιότητα χορεύοντας και τραγουδώντας.