Θα προχωρήσουν τελικά ή δεν θα προχωρήσουν σε μία άτυπη παρέλαση ή έστω και σε μία καρναβαλική βόλτα στην Πάτρα τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, το Σαββατοκύριακο; 

Οι σκέψεις των καρναβαλιστών  ήταν διάφορες από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκαν οι ακυρώσεις των εκδηλώσεων της διοργάνωσης. Αρχικά υπήρξε η ιδέα για μία άτυπη παρέλαση τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή και στη συνέχεια ένα κοινό πάρτι στην πλατεία Γεωργίου. 

Οι περισσότεροι όμως διαφώνησαν με δεδομένο ότι στο κέντρο της Πάτρας και ειδικότερα στην πλατεία Γεωργίου θα υπήρχε ιδιαίτερα αυξημένος όγκος επισκεπτών και ένα πάρτι θα ήταν παρακινδυνευμένο.  Ωστόσο, ότι είναι θα ανακοινωθεί από τους ίδιους μέσα στις επόμενες ώρες και θα έχει να κάνει με την Κυριακή.

Όσο για τα πολυάριθμα πληρώματα που από την αρχή είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα κάνουν την δική τους παρέλαση, παρά την ακύρωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, αψηφώντας την ΚΥΑ που προβλέπει αυστηρές ποινές για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα γκρουπ αυτά βάζουν νερό στο κρασί τους και θα προχωρήσουν σε πάρτι στους δικούς τους χώρους, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, καλώντας τα μέλη τους εκεί, φορώντας ασφαλώς τις στολές τους.