Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα σχεδόν έχουν χαθεί έξι άνθρωποι στην καρμανιόλα της Πατρών Πύργου, με νέες οικογένειες να ντύνονται στα μαύρα, χάνοντας τους δικούς τους. 

Στο μεταξύ όλα εξακολουθούν να είναι ακόμα στην αναμονή σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες και πάλι στον αυτοκινητόδρομο, μετά την απόφαση του υπουργού Υποδομών να ακυρώσει τις εργολαβίες που είχε ορίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Οι κοινωνίες όμως αγωνιούν για το τι θα γίνει μέχρι να μπει ξανά στην τελική ευθεία το έργο. 

Θα σκοτωνόμαστε μέχρι τότε; Χαρακτηριστική είναι η κραυγή αγωνίας από τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, μετά και από το νέο τραγικό δυστύχημα στην Πατρών-Πύργο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων. "Από 14 Ιανουαρίου όταν πρότεινα να τοποθετηθούν προσωρινά κορύνες στην Πατρών - Πύργου, έχουμε θρηνήσει τον χαμό 4 νέων ανθρώπων!

Το έργο θα αργήσει να ξεκινήσει! Σήμερα να μπουν κορύνες μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες έτσι ώστε να σωθούμε εμείς και οι συνάνθρωποί μας" αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook.