Λες και περιμένουν την παρέλαση... 

Το αδιαχώρητο σχεδόν έχει δημιουργηθεί από το μεσημέρι και μετά στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, αλλά και γενικότερα στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, από τον κόσμο. Τα καταστήματα εστίασης είναι γεμάτα, Πατρινοί και επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού, απολαμβάνουν τον καφέ τους στον ήλιο, ενώ στους δρόμους συναντάς εύκολα και αρκετούς μασκαρεμένους που έχουν φορέσει την στολή τους την οποία ήταν να φορέσουν στην παρέλαση. 

Μια παρέλαση που κανονικά θα ξεκινούσε σε λίγες ώρες και θα είχε ως σύμμαχό της την υπέροχη ηλιόλουστη μέρα, παρά το κρύο. Τα πάντα όμως στην Πάτρα δείχνουν να κινούνται σε ρυθμούς Πατρινού Καρναβαλιού και όλος ο κόσμος αυτός είναι σαν να περιμένει την παρέλαση που δυστυχώς δεν θα γίνει.

Μάλιστα, αρκετοί έχουν βγάλει και ψησταριές, ψήνοντας σουβλάκια, ενώ οι επισκέπτες μένουν στην πλατεία Γεωργίου και μη έχοντας που να κάτσουν αφού οι εξέδρες έχουν ξηλωθεί από τα συνεργεία του δήμου, κάνουν τις βόλτες στο κέντρο της πόλης που "βουλιάζει" από τον κόσμο. Και όλοι αυτοί  ψιθυρίζουν: Θα γινόταν μία υπέροχη παρέλαση, κρίμα...

Φωτογραφία: Eurokinissi