Μάλλον μεγαλώνουν τα ποσοστά των ακυρώσεων στα ξενοδοχεία της Πάτρας για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, όσο περνούν οι ώρες, μετά την ακύρωση των εκδηλώσεων και των παρελάσεων. 

Αυτό τουλάχιστον δείχνει γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων καταλυμάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες και ακίνητα βραχυχρόνια μίσθωσης. Ενώ πριν από την ακύρωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού εξαιτίας του κορωνοϊού και της απόφασης του υπουργείου Υγείας, η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας ήταν στο 100%, πλέον έχει πέσει. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τη γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, η πληρότητα έπεσε στο 90%, με 10 καταλύματα ελεύθερα. Το Σάββατο και την Κυριακή, πάντα στα καταλύματα της Πάτρας υπήρξε και εκεί μείωση στην πληρότητα, στο 79%, με 21 καταλύματα ελεύθερα, ενώ για την Καθαρά Δευτέρα και την επομένη, υπήρξε πτώση στο 82%, με 18 καταλύματα ελεύθερα. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τους ξενοδόχους, η πτώση αυτή δεν συνιστά καταστροφή αρκεί να μη μεγαλώσει και άλλο, ο κόσμος θα έρθει στην πόλη και η Πάτρα θα διασκεδάσει, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν όμορφα και καλά στους χορούς, στα πάρτι και στις εκδηλώσεις που είναι να γίνουν.