«Δημιουργική Γραφή στην εκπαίδευση»
Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 ,ώρα:17:00-20:00
Οι ιστορίες και η φαντασία έχουν ιδιαίτερη θέση στην εκπαίδευση. Τα παιδιά μαθαίνουν να εξασκούν τη φαντασία τους και τον τρόπο να χρησιμοποιούν τις λέξεις για να δημιουργούν ιστορίες. Η γραφή χρησιμοποιείται ως ένα δημιουργικό παιχνίδι εξοικείωσης με τον λόγο που οδηγεί τους μαθητές στη γνώση αλλά και στον πειραματισμό χωρίς το άγχος του σωστού και λάθους. Οι εκπαιδευτικοί βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τη γλώσσα αλλά και τη φαντασία τους. Στο σεμινάριο αυτό θα αναπτυχθεί ο ρόλος της δημιουργικής γραφής στην εκπαίδευση, ένας νέος τρόπος που έρχεται να ενσωματωθεί στην σύγχρονη παιδαγωγική αλλά και διάφορες τεχνικές- ασκήσεις που θα χρησιμοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί με σκοπό να καθοδηγήσουν τους μαθητές να γράψουν και να αναπτύξουν γλωσσικές, συγγραφικές και αναγνωστικές δεξιότητες.

Παρουσίαση σεμιναρίου:Εύη Αγγελακοπούλου καθηγήτρια δημιουργικής γραφής-κοινωνική λειτουργός.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ανθρωπιστικών σπουδών, δάσκαλους, καθηγητές και σε όποιον επιθυμεί να μάθει να χρησιμοποιεί τη δημιουργική γραφή ως εργαλείο γνώσης .

Κόστος συμμετοχής:20 ευρώ /15 ευρώ για φοιτητές -άνεργους-όσους έχουν λάβει μέρος σε προηγούμενα σεμινάρια στο Parts Patras arts.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων.

Πληροφορίες-αιτήσεις συμμετοχής: Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-21:00
PARTS PATRAS ARTS
Σατωβριάνδου 31
τηλ:2610005252
email:[email protected]