Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις Αρτέον παρουσιάζουν το παιδικό βιβλίο του Διονύση Λεϊμονή με τίτλο «Ο θαλασσοσφιριστής»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 11:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινό.
Στην εκδήλωση συμμετέχει το 6ο Δημοτικό σχολείο με την Α τάξη της Ανδριανης Σταθοπούλου , τη Β1 της Βασιλικής Ρεσβάνη και τη Στ 1 του Παρασκευά Φαντίδη.

Σύνοψη του βιβλίου "Ο θαλασσοσφυριχτής"
Νησιά υπάρχουν μόνο σε θάλασσες ή ακόμα και σε λίμνες; Σπίτια στεριώνουν μόνο πάνω στη γη ή ακόμα και πάνω στο νερό; Λαβύρινθους χτίζει μόνο ο άνθρωπος ή ακόμα και η φύση; Ελάτε να το ανακαλύψουμε αρμενίζοντας με μια παρέα παιδιών στο γαλήνιο και ονειρικό πέλαγος της λιμνοθάλασσας. Μαζί τους θα μοιραστούμε τη ζωή των λιμναίων ανθρώπων της και ενός παράξενου φίλου τους, του Στρατή.

Μια πρόσκληση, αλλά και μια... βίδρα, θα σταθούν η αιτία για να ζήσουν οι μικροί μας φίλοι μια απρόσμενη περιπέτεια. Θα βγουν, άραγε, νικητές από αυτή τη μεγάλη πρόκληση; Θα καταφέρουν να συνομιλήσουν με τη φύση, δαμάζοντας τα στοιχειά της; Δεν μένει παρά να το μάθουμε! Μαζί τους θα ξεφύγουμε για λίγο από τον λαβύρινθο της εποχής μας για να ανακαλύψουμε τη σχέση μας με το φυσικό περιβάλλον και τη σημασία του στην επιβίωση των μελλοντικών γενεών.