Αμανάτι μένουν οι στολές στα καρναβαλικά πληρώματα που έχουν ανακοινώσει ότι θα συνεχίζουν να τις μοιράζουν στα μέλη τους που τις έχουν παραγγείλει. 

Τα πληρώματα του ΑΣΟ με απόφαση που πήραν από κοινού και γνωστοποίησαν στο facebook κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, δίνοντας κίνητρα σε όσους σκέφτονται να μην πληρώσουν τις παραγγελίες τους και να μην πάρουν τις στολές τους, βάζοντας έτσι μέσα τους επικεφαλής και στέλνοντας τους "φυλακή". 

Αποφάσισαν έτσι να βγάλουν το φετινό θέμα που είχαν για το Πατρινό Καρναβάλι 2021, κάτι που σημαίνει ότι την νέα χρονιά δεν θα χρειαστεί να ράψουν διαφορετικές στολές. 

Τα μέλη των γκρουπ πληρώνοντας τώρα θα έχουν έτοιμη στολή για το επόμενο Καρναβάλι. Τα πληρώματα αυτά μοιράζουν κανονικά στολές, ενώ υπάρχουν και άλλα γκρουπ που τις έχουν παραδώσει λίγο πριν την ανακοίνωση της ακύρωσης των εκδηλώσεων των παρελάσεων. 

Σε κάθε περίπτωση είναι καιρός να στηρίξουμε το καρναβάλι μας με μία τέτοια κίνηση, παίρνοντας τις στολές μας, όσοι τουλάχιστον έχουμε παραγγείλει και ήταν να βγούμε. Θα έχουμε δωρεάν στολή για το Πατρινό Καρναβάλι 2021. Άλλωστε το Σαββατοκύριακο όλοι στην Πάτρα θα πρέπει να είμαστε καρναβαλικά ντυμένοι.