Ο Πολιτιστικός Συλλόγος Αγυιάς - Τερψιθέας σε ανακοίνωση του επισημαίνει τα παρακάτω:

"Αγαπητοί γείτονες, φίλοι και μέλη του Συλλόγου, σας ανακοινώνουμε ότι η σημερινή περιφερειακή παρέλαση στη γειτονιά, ματαιώνεται έπειτα από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας. Στο σημείο αυτό, ο κίνδυνος της δημόσιας υγείας και το αίσθημα ευθύνης υπερβαίνει κάθε άλλη πρωτοβουλία που έχουμε πάρει.

Το Πατρινό Καρναβάλι δίνει ζωή και ζωντάνια και ακολουθεί το δικό του χρέος απέναντι στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό και με ευθύνη, διατηρούμε αυτή την προτεραιότητα της δημόσιας υγείας και ως σύλλογος επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις στο προσεχές χρονικό διάστημα που ασφαλείς και αμέριμνοι θα μπορούμε να απολαύσουμε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με ψυχή βοήθησαν να σχεδιαστεί η σημερινή παρέλαση και συγκεκριμένα: την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ - Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή, τους εργαζόμενους της κοινωφελούς και του Δήμου Πατρέων, το Καρναβαλικό Συνεργείο, τη Μπάντα του Δήμου, τον ποδηλάτη street trial, Ιάσων Ιωαννίδη, την νεανική μπάντα "Ζαμάν Φου" και τα μέλη της Ναταλία Παπαϊωάννου, Πανδώρα Γεωργίου, Μαρία Γκίνη, Μαρκέλλα Γκανά, Βασιλική Σίδερη, Ασημίνα Βεσκούκη. Ευχαριστούμε ακόμη, τη Βανέσα Κατσουλίδου για την επιμέλεια της αφίσας, το μέλος του Συλλόγου, Σταύρο Σταυρόπουλο που φιλοτέχνησε το άρμα της υπογειοποίησης και τέλος όλα τα σχολεία της γειτονιάς μας που με ψυχή και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, συνεισέφεραν αποτελεσματικά, καθώς και τη Διευθύντρια του 48ου Δημ. Σχολείου, Πατρούλα Αντωνοπούλου για την παραχώρηση.

Με ένα χαμόγελο παλιάτσου, σας ευχόμαστε καλό καρναβάλι μέσα από μια υγιή διασκέδαση.

"Οι κύκλοι μας θα γυρίσουν..."