Κανονικά θα διεξαχθεί το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ενώ ανακοινώθηκε ότι θα παρθούν μέτρα πρόληψης λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Η έναρξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 12.00, με την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών θα παρθούν μέτρα πρόληψης λόγω κορωνοϊού. «Θεωρούμε χρήσιμο να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνουμε για τον νέο κορονοϊό (COVID-19), ο οποίος εμφανίστηκε και στη χώρα μας. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) σχετικά με τα ταξίδια και τις μεγάλες συναθροίσεις, όπως το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Επίσης, παρακολουθούμε τις υποδείξεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και ενημερωνόμαστε διαρκώς την εξέλιξη της κατάστασης.

Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα που προτείνονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας πατώντας εδώ: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/  

Τα μέτρα πρόληψης λόγω κορωνοϊού

Ειδικότερα, στους χώρους όπου θα πραγματοποιηθεί το Φόρουμ θα διατίθεται:

Σήμανση για να σας υπενθυμίζει τις συστάσεις σχετικά με την τήρηση των κανόνων υγιεινής
Ενισχυμένος καθαρισμός όλων των χώρων του Φόρουμ
Υγρό-αλκοολούχο απολυμαντικό χεριών σε όλους τους δημόσιους χώρους
Ενίσχυση της παρουσίας υγειονομικού προσωπικού στον χώρο του Φόρουμ