Οι πρώτες ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία στην Πάτρα σύμφωνα με πληροφορίες είναι γεγονός και ας μην ξεχνάμε πως είναι μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα.

Με αφορμή και το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα η απόφαση της κυβέρνησης είναι τελεσίδικη. Φυσικά αυτό για την Πάτρα είναι ένα δυνατό χτύπημα για την οικονομική της ζωή που περίμενε πως και πως αυτό το τριμήμερο.

Ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες ακυρώσεις σε ξενοδοχεία και σε αποκριάτικους χορούς.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ακυρώνουν το ταξίδι τους και την διαμονή της στην πόλη μας μετά από αυτή της εξέλιξη. Ακυρώσουν γίνονται και στους χορούς που διαργανώνονται αυτές τις ημέρες στην πόλη μας.

Μια μπερδεμένη κατάσταση επικρατεί και στα καρναβαλικά πληρώματα με αρκετά από αυτά να έχουν ετοιμάσει τις στολές τους, τις οποίες και παρέδιναν στα μέλη τους.

Μάλιστα τονίζουν πως οι μοδίστρες είναι απλήρωτες και πολλές άλλες εκκρεμότητες να είναι στον αέρα. Φοβούνται πως ο κόσμος δεν πρόκειται να πληρώσει για μια στολή που δεν θα τη χρησιμοποιήσει. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκοπεύουν να κάνουν μόνοι τους παρέλαση.