Το έβδομο άλμπουμ του Justin Bieber, με τίτλο «Changes» έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του αμερικανικού chart, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχε πετύχει ο Elvis Presley πριν από 59 χρόνια. Ο Καναδός σταρ είναι πλέον ο νεαρότερος καλλιτέχνης με επτά Νο1 άλμπουμ μέχρι τα 25 του χρόνια.

Ο Elvis Presley ήταν 26 όταν το «Blue Hawaii» έγινε το έβδομο άλμπουμ του που κατακτά την κορυφή του αμερικανικού chart, το 1961.

Το «Changes» είναι το πρώτο άλμπουμ του τραγουδιστή έπειτα από τέσσερα χρόνια και την προηγούμενη εβδομάδα πούλησε 231.000 αντίτυπα. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στην κορυφή του βρετανικού chart. Πάντως το Billboard επιβεβαίωσε μεν ότι ο Justin Bieber κατέρριψε το ρεκόρ του Elvis Presley, αλλά επεσήμανε ότι αν λαμβάνονταν υπόψη και τα συγκροτήματα, τότε θα έπρεπε να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα μέλη των Beatles ήταν νεαρότερα από ότι ο Bieber όταν το έβδομο άλμπουμ τους βρέθηκε στο Νο1. Αυτό συνέβη το 1966, με το «Rubber Soul», όταν ο Ringo Starr ήταν 25 ετών και ο George Harrison 22 ετών.

Παρά το ρεκόρ, ο Bieber δεν αναμένεται να μείνει για καιρό στο Νο1 των charts, σημειώνει το BBC. Την περασμένη Παρασκευή οι BTS κυκλοφόρησαν το νέο άλμπουμ τους «Map of the Soul: 7». Οι προπαραγγελίες έφτασαν τα 4,02 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως, σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία του συγκροτήματος. Κάτι που έκανε το άλμπουμ αυτό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από το «Divide» του Ed Sheeran, πριν καν κυκλοφορήσει.